Prodej rodinného domu, Chvalíkovice, 181 m2 (ID: 3360389)

Chvalíkovice

8 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 367 Kč /za měsíc

(KONTAKTUJTE NÁS PRO VÍCE INFORMACÍ K PROJEKTU CHVALÍKOVICE GARDENS)

Prémioví partneři v Chvalíkovicích

Informace k domu

V rámci našeho nového projektu CHVALÍKOVICE GARDENS nabízíme k prodeji nový rodinný dům ve variantě LUXURY.

Tento dům bude velmi úsporný v energetické třídě (B) a bude se nacházet v obci Chvalíkovice, což je ideální místo pro život kousek od Opavy.

Samostatně stojící rodinný dům bude postaven z cihel a bude mít 2 patra, dispozici 5+KK a užitnou plochu 181 m2 včetně garáže. Troufnu si říct, že dispozice tohoto domu jsou námi navrženy tak, aby umožnily maximalizovat soukromí a komfort v každé místnosti. Pozemek, na kterém dům bude stát má velikost 743 m2.

Můžete se těšit na podlahové vytápění, které zaručuje příjemnou teplotu v celém domě díky tepelnému čerpadlu, které vám pomůže snížit náklady na energie. Velká vlastní zahrada vám poskytne dostatek prostoru pro hrátky s dětmi a relaxaci, zatímco parkování pro 2 auta vám zajistí pohodlné parkování vašeho auta.

V blízkosti nové lokality CHVALÍKOVICE GARDENS se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, které vám zajistí možnosti trávení volného času.

Za uvedenou cenu vám nabízíme tento nový rodinný dům s garáží v kolaudačním minimu (zkolaudovaný), tedy bez interiérových podlah, dveří, bez kuchyně a koupelny, WC.

Nebo Vám dům dokončíme k nastěhování a vy si budete moci sami vybrat, jak budou vypadat interiérové podlahy, interiérové dveře, jak bude vypadat vaše nová koupelna, kuchyně a WC. U varianty k nastěhování je cena domu v dokončeném stavu o 497 000 Kč vyšší.

Dovolujeme si doplnit informaci, že v rámci projektu CHVALÍKOVICE GARDENS stavíme celkem 10 rodinných domů s různou velikostí zahrad a s garáží, nebo bez. Máme případně tedy pro Vás alternativu.

Kdy budete moci bydlet?
Výstavbu rodinných domů chceme zahájit 05/2024 a již v tomto roce, když vše půjde podle plánu, mohou být první domy dokončeny do stavu kolaudačního minima.

Jak mohu financovat tento dům?
Financování vám vyřešíme a díky tomu nám nyní bude stačit jako záloha 10 % z ceny domu v kolaudačním minimu. Jakmile budeme mít hrubou stavbu domu, tak uhradíte dalších 10 %. Zbylá část, tj. 80% ceny domu v kolaudačním minimu se hradí až po kolaudaci.

Více informací o projektu naleznete také na našem webu www.omapestate.com

Líbí se vám náš projekt CHVALÍKOVICE GARDENS?
Pojďme se potkat…

Za tým OMAP ESTATE s.r.o.
Patrik Šmíra

Parametry domu

Cena
8 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
KONTAKTUJTE NÁS PRO VÍCE INFORMACÍ K PROJEKTU CHVALÍKOVICE GARDENS
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Chvalíkovice
ID
0051
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
181 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
743 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 141 lidí

Prodejce

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chvalíkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu