Prodej bytu 1+kk, Vrbice, 28 m2

Vrbice

2 804 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 365 Kč /za měsíc

(lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Vrbici

Informace k bytu

Pokud milujete víno, cykloturistiku a kouzelnou přírodu s neodolatelným výhledem do kraje, je bydlení na Vrbici pro vás ideální volbou.

Bytový dům v jihomoravské obci Vrbice představuje poklidné bydlení v malebné vinařské obci, která si stále udržuje
své genius loci a nabízí zázemí ne jen jako startovací bod pro různé výlety po okolí, ale i pro moderní nadčasové bydlení s potenciálem dobrého života.

Duch a osobitý charakter projektu, bytového domu i soukromé zahrady, lze vnímat převládajícími materiály jako je cihla, kámen, dřevo či mlat, zelení sestavenou z lokálních druhů připomínajících středomořské společenstvo a zdobnými detaily objektů. Projekt navozuje příjemnou atmosféru italských lokalit Provence, která se v okolí krásně propisuje i v nedalekých levandulových plantážích. Důležitými aspekty při realizaci bylo vystavět dům hodný této lokality – vzdušný, světlý, stylový, nenarušující ráz obce.

V projektu najdete celkem 5 apartmánů (Frankovku, Zweigeltrebe, Sauvignon, Ryzlink a Pálavu) o dispozicích 1+KK s terasou a 2+KK s balkonem. Jeden z apartmánů je už rezervován, zbývající čtyři jsou stále na prodej. Předpokládané zahájení výstavby je jaro 2024, dokončení a kolaudace do konce roku 2024. Koupi bytu je samozřejmě možné financovat i pomocí hypotečního úvěru.

Nyní si prohlížíte apartmán Frankovka o dispozici 1+KK, který se nachází v přízemí bytového domu a společně s apartmánem Zweigeltrebe (který je již rezervovaný) má 17 m2 terasu s výhledem do zahrady a okolní krajiny na jihozápadní stranu. K apartmánu patří jedno parkovací stání, sklepní kóje a společná místnost pro kola.

Všem majitelům apartmánů bude k dispozici také společná zahrada v toskánském stylu navržená zahradními architekty ze studia Šteflovi.

Malebná vesnice v srdci Modrých Hor a mikroregionu Hustopečsko je druhou nejvýše položenou obcí v okrese Břeclav. Jde o vinařskou obec ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, 50 km jižně od Brna a jen 20 km od vyhlášené památky UNESCO Lednicko-valtického areálu. Celý rok se zde koná spoustu vyhledávaných vinařských akcí, např. Sklepy pod hvězdami, otevřené sklepy Z kopca do kopca, Na Vrbicu pro opicu a nebo Po stopách opičky Emilky za mladým vrbeckým vínem. Tato obec žije vinařskou turistikou a nudit se zde rozhodně nebudete. I z pohledu investice pro krátkodobý pronájem se jedná o velice žádanou lokalitu. Největší zajímavostí obce je soubor vinných sklepů. Jedinečné sklepy s architektonicky unikátním designem navrženým bratry Michnovými jsou kopané v pískovcové skále a protkávají kopec Stráž v sedmi patrech. Obec získala v roce 2014 titul Vesnice Jihomoravského kraje roku 2014.

Parametry bytu

Cena
2 804 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrbice
ID
00004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
28 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Bc. Martin Tesárek

Bc. Martin Tesárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Vrbici (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu