Prodej bytu 4+kk, Praha - Vokovice, Irská, 131 m2 (ID: 3363763)

Irská, Praha 6 - Vokovice

21 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 080 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízím Vám k prodeji prostorný a slunný byt 4+kk + terasa a balkón v 7.NP. bytového domu v ul. Irská. Podlahová plocha bytu je 131 m2 + 30 m2 tvoří balkón a terasa. K bytu dále náleží parkovací stání 11 m2 a sklep 7 m2.
Stavba domu byla dokončena v roce 2004 jako součást projektu rezidence Terasy Červený Vrch a nabízí komfortní bydlení v lokalitě blízko stanice metra Bořislavka a Nádraží Veleslavín a zároveň skýtá dostatek soukromí a zeleně nejen v bezprostředním okolí domu, ale také v blízkém Šáreckém údolí.
Přímo v suterénu domu jsou k dispozici parkovací stání a sklep. V přízemí je recepce funkční 24 hodin denně (přebírka zásilek pro obyvatele domu, vyšší míra bezpečí) a také sauna s bazénkem přístupná pouze obyvatelům domu.
Na patře jsou pouze dvě bytové jednotky. Umístění v nejvyšším patře a dostatek prosklených ploch propůjčují bytu velmi vzdušný a světlý vzhled.
Byt je velmi pěkně dispozičně řešen s dostatkem úložného prostoru, viz. půdorys ve fotodokumentaci. Všechny pokoje mají samostatný vstup na balkón a terasu (9,5m2) a (20,5m2), přičemž zejména větší jižně orientovaná terasa nabízí pěkný výhled a dostatek prostoru k relaxaci s šálkem kávy či skleničkou vína. Je možné osově vyměnit kuchyňský prostor s obývacím. Rovněž je možnost vybudování krbu. Vstupní dveře jsou bezpečnostní typu NEXT. V bytě je zavedený optický kabel s možností satelitní TV a klimatizační jednotka.
Pro bližší informace o nemovitosti, popř. pro dohodnutí termínu prohlídky kontaktujte prosím makléře.
K bytu lze po dohodě přikoupit ještě jedno parkovací stání.

Parametry bytu

Cena
21 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Irská, Praha 6 - Vokovice
ID
23/5083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
161 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Marek Šlosar

Marek Šlosar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu