Prodej rodinného domu, Roštín, 140 m2 (ID: 3363856)

Roštín

Rezervováno
4 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Roštíně

Informace k domu

Tento dům je více než jen nemovitost - je to místo, kde se setkává příjemné bydlení s ohledem na přírodu a životní prostředí. S dispozicí 4+1, dvě koupelny, zahrada a dostatek prostoru pro harmonický život v těsné blízkosti přírody.

Klíčové vlastnosti této nemovitosti:

Obytné místnosti: Obývací pokoj o téměř 18,5 m2 a prostorná kuchyně s jídelnou o rozloze 18 m2 tvoří srdce domova, kde se můžete setkávat s rodinou a přáteli. Další pokoj 15,5 m2 s vlastní koupelnou a zbývající dva pokoje po 18 m2.

Koupelny: První větší koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem o velikosti 8,5 m2 je místo, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek a relaxaci a druhá menší 5 m2 se sprchou a WC.

Zahrada a ovocné stromy: Rozlehlá zahrada o rozloze 1416 m2 je plná ovocných stromů a nabízí místo pro zahradničení, hry a odpočinek. Součástí zahrady je také bazén s novou pískovou fitrací, kde se můžete zchladit v horkých letních dnech.

Parkování: S třemi parkovacími stáními před domem a jedním v průjezdu budete mít dostatek místa pro svá vozidla.

Velká garáž s dílnou: Garáž o rozloze 70 m2 s dílnou poskytuje dostatek místa pro uložení nářadí, pracovních projektů a automobilů.

Ekologické vytápění: Dům je vytápěn slámotopem (nebo kotlem na dřevo), což je nejen ekologické, ale také úsporné řešení. Navíc v obci většina domů využívá Bioenergetické centrum, což příznivě ovlivňuje čisté ovzduší nejen v zimních měsících. Náklady na topení 2.200 Kč/měsíc jsou náklady na 4 osoby a otop 140 m2 užitné plochy domu (bez doplatku). Protože ale majitel nemá Energetický štítek, energetická náročnost budovy je uvedena "G".

Tento dům není jen místem k bydlení, je to způsob života. Místo, kde se můžete uvolnit, žít v souladu s přírodou a mít dostatek prostoru pro své zájmy a rodinný život. Jestliže hledáte harmonický domov, neváhejte se podívat na tuto nemovitost a objevit všechny její výjimečné vlastnosti.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Roštín
ID
2311
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
2097 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Ivan Hošťálek

Ing. Ivan Hošťálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Roštíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu