Prodej rodinného domu, Unhošť, Jahodová, 122 m2 (ID: 3364307)

Jahodová, Unhošť

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a kompletních právních služeb.)

Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Ihned volný - Prodej rodinného domu 122m² s garáží plus terasa 19m², vlastní FVE, sauna, bazén, pozemek 402m².

Dovoluji si Vám nabídnout v roce 2015 dokončený rodinný dům o užitné ploše 122m² a dispozici 4+kk s garáží, zastřešeným parkovacím stáním, terasou, vlastní fotovoltaickou elektrárnou (instalována v březnu 2023), infrasaunou a bazénem na pravidelném rovinatém a oploceném pozemku 402m².

Dům je napojen na vodovodní, kanalizační, elektrickou i plynovou síť, má vlastní FVE o výkonu 7,2 kWp včetně baterií o kapacitě 11,2 kW, kdy přebytky vyrobené elektřiny z FVE jsou odkupovány dodavatelem elektřiny. Internetové připojení je zajištěno optickou sítí UNHfree.net.
Dům je postaven z kvalitních materiálů a je zateplen. Z tohoto důvodu jsou měsíční provozní náklady velice nízké.

Nemovitost je dispozičně řešena jako 4 + kk, s koupelnou, dvěma samostatnými WC, z nichž jedno je v patře, předsíní, technickou místností a prostornou chodbou. Směrem do zahrady, která poskytuje dostatek soukromí a je orientovaná jihovýchodně, pak navazuje luxusní terasa.

V přízemí je moderně vybavená kuchyně se značkovými vestavěnými spotřebiči včetně televize, obývací pokoj s jídelním koutem a nábytkem z masivu. Z obývacího pokoje vedou dveře na již zmiňovanou zastřešenou terasu. V přízemí se dále nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, velký pokoj, který dnes slouží jako posilovna, chodba s infrasaunou a vestavěným úložným prostorem, předsíň a v neposlední řadě technická místnost s plynovým kotlem Yunkers, bateriemi a řídící jednotkou FVE.

V patře pak najdete dva pokoje s vestavnými úložnými prostory, samostatné WC a samozřejmě chodbu, jak je vidět na přiložených pláncích.

Patro je vytápěno radiátory a přízemí, kromě samostatného pokoje, kombinací podlahového topení a radiátory. Exponovaná okna jsou navíc vybavena venkovními žaluziemi.

Vybavení domu (veškerý nábytek, TV, pračka, susička, spotřebiče atd.) je součástí prodeje, je zahrnuto v kupní ceně, a proto je dům vhodný k okamžitému nastěhování. Můžete si tedy ihned užívat pohody terasy, zahrady, dostupnosti města a všech vymožeností vlastního prostoru.

Občanská vybavenost města Unhošť je velmi dobrá. Nachází se zde dvě základní školy, umělecká škola mnoho restaurací i kaváren, 3 supermarkety, dětské hřiště, pošta, čerpací i dobíjecí stanice. Autobusem se lze dostat za 25 minut na pražský Zličín a automobilem jste do 15 minut na stanici metra B a za 10 minut na letišti Václava Havla.

V docházkové vzdálenosti od rodinného domu se nachází rybníky, louky a lesy.

Pro více informací mě prosím neváhejte kontaktovat.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl do zveřejnění inzerce vyhotoven, proto inzerujeme nejnižší energetickou třídu G.

Parametry domu

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a kompletních právních služeb.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jahodová, Unhošť
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
402 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 78 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Šelong

Mgr. Jaroslav Šelong

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu