Prodej bytu 3+kk, Čelákovice, Křižíkova, 95 m2

Křižíkova, Čelákovice

9 822 056 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 809 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Čelákovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám jedinečný byt 3+kk, 98,5 m2 s předzahrádkou 170,0 m2 v kompletně zrevitalizované administrativní budově Kovohutí v Čelákovicích v těsné blízkosti železniční stanice Čelákovice-Jiřina. Byt se nachází ve 1. nadzemním podlaží. Z prostorného zádveří se vstupuje do všech místností samostatně. Do velkého obývacího pokoje, jehož rozloha téměř 37 m2 vybízí k promyšleně zařízenému interiéru a který navazuje na předzahrádku s orientací na jihozápad, do dvou ložnic a do další chodby s úložným prostorem, jež ústí v koupelnu s vanou a v samostatné WC.

Bytový dům navazuje přímo na stávající obytnou zástavbu, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. V rámci projektu je realizováno celkem 29 bytových jednotek o dispozici 1+kk až 5+kk, z nichž každá disponuje balkónem nebo předzahrádkou. V ceně tohoto bytu je zahrnuta sklepní kóje, a jedno parkovací stání.

Čelákovice jsou atraktivní lokalita pro bydlení, podnikání i aktivní odpočinek, rozkládají se u Labe asi 27 km severovýchodním směrem od Prahy. Velkou předností Čelákovic je vlakové dopravní spojení s centrem hlavního města, kam se dostanete za 30 minut. Autem je Praha dostupná po dálnici D11 nebo D10. Čelákovice nabízejí, kromě již zmíněné veškeré občanské vybavenosti, nadstandardní volnočasové vyžití s řadou sportovních areálů, cyklostezek, dětských hřišť, mají krásné historické centrum, ve kterém najdete spoustu možností kulturního a společenského vyžití. V roce 2022 byla na Labi dokončena realizace přístaviště pro malá vodní plavidla.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Prodej přímo od developera.

Parametry bytu

Cena
9 822 056 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Křižíkova, Čelákovice
ID
B.11
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
99 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EL3 Consulting

Politických vězňů 912/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jan Horňák

Jan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Čelákovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu