Prodej bytu 1+kk, Jablonec nad Nisou, Krkonošská, 52 m2

Krkonošská, Jablonec nad Nisou - Kokonín

3 796 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 091 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Navštivte naše webové stránky (odkaz v sekci Kontakt níže) pro více informací o dalších 38 nabízených bytech v Bytovém domě Sklárna.

Rádi bychom Vám nabídli byt č. 114 o velikosti 1+kk, 52,4m2 dle NOZ, resp. 51,3m2 čisté užitné plochy, v našem rezidenčním projektu Bytový dům Sklárna. Byt se nachází v 2. podlaží a je převážně orientován na východ. Disponuje sklepní kójí o velikosti 2,6m2.

Součástí uvedené ceny je i cena sklepní kóje a uvedená cena je včetně DPH. K bytu je nutné dokoupit parkovací stání za cenu od 150 000 Kč s DPH.
Projekt umožnuje různé modely financování koupě bytu včetně hypotečního úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Rezidenční projekt Bytový dům Sklárna vyroste v okrajové části Kokonína – Jablonec nad Nisou, v původním areálu místní sklárny, který je obklopen zelení a navazuje na klidnou vilovou část obce při ulici Krkonošská. Jedná se o projekt, ve kterém bude k dispozici 39 bytových jednotek, z toho 34 bytů v nově realizované přístavbě a 5 bytů v kompletně rekonstruované bývalé huti (jejichž provedení zachytí genius loci daného prostoru).

Součástí rezidenčního projektu jsou i okolní pozemky, které budou oploceny a vytvoří uzavřený areál, který budou mít možnost využívat pouze rezidenti projektu a jejich návštěvy. V areálu bude vybudováno dětské hřiště, které umožní aktivní vyžití nejmenším obyvatelům projektu. Umístění rezidenčního projektu ve svahu nabídne ničím nerušený výhled do zeleně a na město Jablonec nad Nisou a to zejména z vyšších podlaží domu. To vše v dosahu plné občanské vybavenosti města Jablonce nad Nisou a zároveň kousek od krás Jizerských hor poskytujících aktivní celoroční sportovní vyžití (cyklotrasy, horská turistika, sjezdovky, běžkařské dráhy, plavecký bazén apod.) V blízkosti lokality se nachází Černostudniční hřeben a Bártlův Vrch.
Projekt nabídne byty o různých dispozicích od 1+kk až po 4+kk. Projekt nabídne byty jak pro příjemný rodinný život, tak i jako zajímavou investici.

Vyšší standard provedení bytů definují mimo jiné velkoformátové obklady a dlažby v koupelnách, francouzská okna s izolačním trojsklem, teplovodní podlahové topení, kvalitní vinylové podlahy s akustickou podložkou, sanitární keramika vyšší třídy s doplňkovými zařizovacími předměty sociálních zařízení zn. Grohe, atd.
Parkování je v prostoru uzavřeného areálu.

Termín dokončení stavby je 2. pol. 2024 a nastěhování 1. polovina roku 2025.

Více informací a nabídka bytů na webu projektu Bytový dům Sklárna (odkaz níže v sekci Kontakty)

Upozornění: Uvedené výměry místností vycházejí z projektové dokumentace ke stavebnímu povolení (čistá výměra dle metodiky investora). Vlivem podrobnějšího projektování se mohou výměry v dalším stupni projektové dokumentace měnit. Vyobrazené zařízení v plánech bytů (nábytek, kuchyň. linka, spotř. atd.) nebudou součástí dodávky. Rozsah dodávky bude specifikován ve standardu. Investor si vyhrazuje právo na drobné změny

Parametry bytu

Cena
3 796 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Krkonošská, Jablonec nad Nisou - Kokonín
ID
114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FLATS JBC s.r.o.

Palackého 3145/41, Jablonec nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Bc.Tomáš Holman

Bc.Tomáš Holman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu