Prodej bytu 1+kk, Jablonec nad Nisou, Na Vršku, 29 m2 (ID: 3437990)

Na Vršku, Jablonec nad Nisou

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Tímto Vám nabízím ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk s celkovou plochou 29 m2, situovaný v 7. nadzemním podlaží panelového věžového domu v Jablonci nad Nisou, v ulici Na Vršku. Tato nemovitost se nachází v blízkosti centra města a tramvajového spojení do Liberce, což zajišťuje skvělou dostupnost a spojení.
Byt právě prošel zásadní modernizací, která zahrnovala instalaci sádrokartonových podhledů se sjednoceným osvětlením a nová jsou plastová okna, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Koupelna je moderně vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC, včetně připojení na pračku, což přináší maximální komfort. Kuchyňský kout disponuje kuchyňskou linkou s granitovým dřezem a flexibilní baterií, vestavěnými spotřebiči - trouba a mikrovlnná trouba.
Podlahy v celém bytě jsou pokryty linoleem, což usnadňuje údržbu a přispívá k celkovému čistému dojmu. K bytu náleží také praktický sklep, poskytující další úložný prostor. V domě jsou dva výtahy.
Jednou z hlavních předností tohoto bytu jsou krásné výhledy přes vzrostlé stromy na Jablonec a Tyršovy sady, které můžete obdivovat díky poloze v 7. podlaží. Vytápění je řešeno dálkově, a díky energetické třídě C jsou provozní náklady bytu nízké.
Tento byt představuje ideální příležitost pro jednotlivce či mladý pár hledající moderní bydlení s vynikající dostupností a všemi výhodami městské infrastruktury. Pro větší představu rozmístění nábytku v tomto prostoru je k aktuálním fotkám připojena vizualizace.
Přesvědčte se, zda tento byt splňuje to, co hledáte. Určitě Vás překvapí. Pro více informací a sjednání termínu prohlídek mě neváhejte kontaktovat. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Parametry bytu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na Vršku, Jablonec nad Nisou
ID
N50336
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
29 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Žárská Karolína, MRE

Žárská Karolína, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu