Prodej chalupy, Kounov, 165 m2 (ID: 3364974)

Kounov

7 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 411 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kounově

Informace k domu

Vítejte ve vašem útulném útočišti v srdci Orlických hor! Tato malebná chalupa v obci Kounov slibuje nejen únik z každodenního shonu, ale také úplný návrat k přírodě a klidu.

Svěží horský vzduch vás vítá každé ráno, když se probouzíte do pohodlí této rustikální chalupy. Obklopeni zelení a oázou klidu, budete moci vychutnávat všechna roční období, jak ještě nikdy předtím. Pro milovníky aktivního odpočinku nabízí okolní kopce a lesy nepřeberné možnosti pro pěší túry, cyklistiku, lyžování a relaxaci v přírodě.

Chalupa sama o sobě září atmosférou starých časů, avšak s moderním dotekem pohodlí. Roubená fasáda a tradiční dřevěné prvky vytvářejí neodolatelný šarm, zatímco interiér nabízí pohodlí a útulnost, kterou hledáte po náročném dni.

Venkovní terasa vás láká k odpočinku a relaxaci, kdy můžete pozorovat západ slunce nad vrcholky hor, nebo si užívat večery plné hvězd při grilování s rodinou a přáteli.

Tato chalupa není jen o domově, je to oázou klidu a místa, kde začínají nezapomenutelné příběhy. Staňte se součástí této úžasné komunity a začněte objevovat krásy života v Orlických horách.

Nehledejte dál - vaše chalupa snů v Kounově je právě tady. Učiňte svůj další krok k útulnému horskému životu ještě dnes!

Parametry domu

Cena
7 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Kounov
ID
00074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
953 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

David Dvořáček - Reality

Jana Černého 545/48, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

David Dvořáček

David Dvořáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kounově (okr. Rychnov nad Kněžnou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu