Prodej rodinného domu, Praha - Košíře, Na pomezí, 251 m2

Na pomezí, Praha 5

36 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 176 093 Kč /za měsíc

(Cena včetně DPH, parkovacího stání a sklepu., včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Sleva ceny!

Nízkoenergetický krajní řadový rodinný dům 5+kk označený D9 s užitnou plochou 251 m2 a pozemkem o velikosti 329,9 m2.
Dům je realizován v 2. etapě projektu top’ rezidence POMEZÍ v klidné lokalitě Prahy 5 - Košíře pod Vidoulí a přímém sousedství s přírodním parkem Košíře-Motol.

Prostorný řadový rodinný dům je umístěn na samotném kraji výstavby, a to přímo u lesa, do kterého je nerušený výhled z obytného prostoru a zahrady. Z terasy a hlavní ložnice ve 2.NP je zase krásný výhled na Prahu.
Tento dům, jako jeden z mála, také nabízí velmi šikovně umístěnou přípravu pro venkovní kuchyň a prostor pro menší wellness s přímým výstupem na terasu a zahradu.

Standardní vybavení domů je na vysoké úrovni. Jsou projektovány jako nízkoenergetické (PENB B), mají rekuperační jednotky s entalpickým výměníkem. Ve standardu jsou také elektricky ovládané vnější žaluzie, dřevěná okna s izolačním trojsklem, klimatizace, dřevěné lepené podlahy, technologie inteligentního domu, sanita Villeroy & Boch, armatury Grohe, příprava na nabíjení elektromobilu a další. Provoz podlahového vytápění a ohřev TUV zajišťuje plynový kotel.
Rovněž argument o časové náročnosti úklidu a údržby domu i přilehlého pozemku je v případě top‘ rezidence Pomezí neopodstatněný, protože naprostý komfort zajistí rezidentům servis Chamberlain. Přes mobilní aplikaci si pohodlně sjednáte služby zahradníka, objednáte mytí oken, zajistíte čištění oděvů, domluvíte odvoz dětí do školy či zarezervujete stůl v oblíbené restauraci.

Projekt top‘ rezidence Pomezí vyniká svoji výjimečnou polohou na kopci, uprostřed zeleně a dobrou dostupností do centra města.

Dokončení výstavby listopad 2023, nastěhování v únoru 2024.

Parametry domu

Cena
36 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně DPH, parkovacího stání a sklepu., včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Na pomezí, Praha 5
ID
D9
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
251 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
330 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Sajtl

Filip Sajtl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu