Prodej rodinného domu, Zdice, Vorlova, 165 m2 (ID: 3365595)

Vorlova, Zdice

5 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 355 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zdicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím patrový cihlový dům v městě Zdice jež je 4 největším městem v okresu Beroun ve velmi žádané lokalitě a zároveň s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. Toužíte po rodinném bydlení v městě a zároveň chcete mít jak se říká, vše na dosah jak školu, školku, obchody, vyhlášená restaurace, dopravní spojení jak autobusem, tak i vlakem do větších měst díky dálnici D5 ? a zároveň být obklopen nádhernými okolními lesy a toulat se zdejší kouzelnou krajinou?
Pak tedy zbystřete!
Mám tu pro Vás patrový rodinný dům se zahradou a garáží, částečně podsklepený ve městě Zdice u Berouna s dispozicí 5+1, ve zvýšeném přízemí se nachází velmi útulná samostatná kuchyně, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice a dětský pokojíček, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. V 1NP se nachází samostatný větší pokoj, který lze rozdělit na 2 pokoje s WC, umyvadlem, přípravou na sprchový kout a krbová kamna. Jinak vytápění celého domu je zajištěno plynovými kamny v každé místnosti a ohřev vody je elektrickým bojlerem. Dům má novou sedlovou střechu zateplenou, nová plastová okna, a je taktéž napojen na obecní vodovod i kanalizaci.
Na pozemku se nachází nová zastřešená pergola pro letní pohodlné posezení, 2 místa na stání pro auto na dvorku, garáž, dílna s udírnou, půda a několik místností jak pro zahradní nábytek, pro uskladnění dřeva nebo prostory pro další možnosti zbudování místností pro případné podnikání.
Na samotné zahradě o výměře 519 m2 najdeme bazén, přístřešek pro letní posezení a sklad zahradního nářadí, několik ovocných stromů, betonová nádrž na dešťovou vodu cca 3 m3, branka s možností vchodu z druhé strany ulice, kde je také další možné parkování před zahradou na obecním pozemku.
Případné financování Vám zdarma zajistí náš hypoteční specialista za těch nejlepších úrokových sazeb a podmínek, jaké lze na dnešním trhu získat.
Doporučuji dům vidět. Stačí zavolat a ráda se s Vámi domluvím na prohlídce a domem Vás provedu. Více info u makléře.

Parametry domu

Cena
5 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Vorlova, Zdice
ID
46
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
766 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Vlasta Dosedělová

Vlasta Dosedělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu