Prodej rodinného domu, Květnice, Kostivalová, 125 m2

Kostivalová, Květnice

10 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 945 Kč /za měsíc

(jíž se sníženou sazbou DPH)

Prémioví partneři v Květnici

Úklidové služby

Informace k domu

Od jara/léta 2024 startujeme výstavbu třetí fáze rezidenčního projektu NOVÁ KVĚTNICE, ve které nebude chybět oblíbený typ rodinného domu RD3. Je to dům o dispozičním uspořádání 4 + kk má 125,1 m2 podlahové plochy a rozkládá se na pozemku velikosti 258 m2. K domu tedy náleží zahrada a součástí je rovněž garážové stání.

Domů si do konce léta 2024 můžete vybrat v provedení ve standardu, kde si nyní vybíráte z barevného provedení podlah, obkladů, dlažeb a dveří nebo ve stavu shell and core.

Domy v rezidenčním projektu NOVÁ KVĚTNICE jsou navrženy ve vysokém standardu včetně podlahového vytápění, velkoformátových oken s izolačním trojsklem a přípravou pro externí žaluzie, a dále akumulační nádrží na dešťovou vodu s možností napojení systému závlahy.

Náš projekt bude realizován v několika etapách. V rámci první a druhé etapy budou postaveny řadové rodinné domy o dispozicích 4+kk až 5+kk se zahradou a vlastním garážovým stáním. V dalších etapách Projekt svým budoucím obyvatelům nabídne kompletní občanskou vybavenost, která bude zahrnovat školku, obchody, kavárny a dětské hřiště.

Lokalita rodinných domů se nachází v klidné části obce Květnice na východním okraji Prahy v těsné blízkosti přírody a bezprostřední blízkosti města. V obci Květnice se nachází mateřská škola, penziony, střelnice, restaurace, dětské hřiště, rybník. V blízkém okolí se rozléhá chráněná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace a je zde mnoho turistických cest.

Dopravní dostupnost zajišťují pravidelné autobusové linky v Květnici a vlak v sousedních Úvalech a Klánovicích. Cesta vlakem na Masarykovo nádraží v Praze trvá 25 minut. Ke stanici metra B - Černý Most se dostanete autem za 15 minut.

Parametry domu

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
jíž se sníženou sazbou DPH
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Kostivalová, Květnice
ID
RD3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
258 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Machová 

Petra Machová 

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Květnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu