Prodej rodinného domu, Nový Jáchymov, Hornická, 203 m2 (ID: 3366182)

Hornická, Nový Jáchymov

15 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 156 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Jáchymově

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Podlaha z kamene Travertin, kuchyňská deska z Žuly, obklady z Onixu, prosklený obývací pokoj s dechberoucím výhledem na japonskou zahradu s vlastním jezerem s barevnými rybkami? Zdá se vám to až neuvěřitelné? Máme pro vás důkaz, že to není jenom pohádka.

Projekt si vzali na starost němečtí architekti a společně s majitelkou, která má až neuvěřitelný cit pro design a detail, vytvořili na téměř 200 m2 opravdový skvost, kde každé místo má svůj příběh.
Dům je dispozičně řešený jako 5+kk. Už při vstupu do domu je patrné, že tady nikdo nešetřil. Materiály interiéru jsou nadčasové, stylové a v celém přízemí je položen na podlaze travertin a hřeje vás podlahové topení. Z chodby se dostanete do koupelny s italskými obklady, toaletou a prostorným sprchovým koutem. Dominantou je obklad kytky, který společně s dalšími prvky navozuje v domě asijský styl.

Stejně tak působí ložnice, na zdech je mléčné sklo, které nepropouští světlo z chodby a tvoří intimní atmosféru. V chodbě je dominantou také schodiště, z kterého se dostanete do sklepa, kde je technické zázemí a obrovská šatna. Nad schodištěm na zdi dominuje plasticky vytvořený olivovník na zakázku společně s unikátním osvětlením, které vytváří dojem noční oblohy s hvězdami. A už z chodby nenechá váš pohled v klidu zahrada.. Každý její kousek byl vytvářen s láskou a péčí, stejně tak jako s důmyslností a vkusem. Ačkoli se na první pohled nezdá, je velice snadná na údržbu. Celý dům je dokonalé místo k odpočinku a meditaci.
Cestou do kuchyně si zaručeně všimnete krbu, který je obložený kamenem Onix. Ten navodí dokonalou atmosféru a teplo domova. V samotné kuchyni najdete velký kuchyňský ostrůvek s mohutnou žulovou pracovní deskou a spotřebiči značky Siemens. Multifunkční stěna na míru v jídelně schová kávovar, mini bar nebo jídelní servis a navíc má v sobě zabudované krásné podsvícené akvárium.

Obývací pokoj byl navržený tak, aby dokonale zapadnul do prostředí zahrady, kterou můžete obdivovat díky prosklení ze všech stran. Fascinující výhled do zahrady s vlastním jezírkem a vodopádem, která je navržena v japonském stylu nedostanete z hlavy ještě dlouhou dobu po návštěvě.
Rekonstrukce prvního patra se také povedla. Po schodech se dostanete do krásného prostoru, kde můžete odpočívat. Horní koupelna je s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Další dva pokoje jsou tak akorát pro dva dětské pokoje.
Z proskleného vikýře je krásně vidět na zahradu, která je úchvatná v každém ročním období. Stromy v zahradě bychom už jen těžko spočítali a cena je nevyčíslitelná. Jaro plné pivoněk a magnolií třeba už zažijete právě vy. Nad zahradou je postaven zahradní domek, který může sloužit jako domek pro hosty, má totiž i vlastní sociální zařízení. Na zahradě je několik teras, každá má svůj smysl a způsob využívání. V suterénu se nachází technická místnost s kotlem další místnost, která je využívaná jako šatna.
Těším se na prohlídky na jednom z nejkrásnějších míst, které jsem kdy mohla poznat.

Parametry domu

Cena
15 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Hornická, Nový Jáchymov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
203 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
810 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Klára Víšek

Klára Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jáchymově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu