Prodej pozemku pro bydlení, Skorkov, 920 m2

Skorkov

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skorkově

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozemků k prodeji je hodně, ale těch mimořádných pozemků příliš mnoho není. Rádi bychom Vám nabídli ke koupi jeden takový neobyčejný pozemek, o velikosti 920 m², nacházející se na okraji terénní vlny, s převýšením cca 25 m nad řekou Jizerou. Je zde výhled do krajiny, na řeku, bez rizika, že Vás někdo stavbou časem zastíní. Pozemek je mírně svažitý, s jihozápadní orientací. Pozemek je zasíťovaný; vodovodní přípojka je umístěna přímo na parcele, kanalizace a elektro na kraji pozemku. Sousedící zastavěné parcely jsou dvě na západ a jedna do budoucna zastavitelná na sever, spodní – jižní hranu – tvoří přístupová asfaltová komunikace a na východní straně bude zřízena přístupová cesta pouze pro nabízený pozemek spolu s parcelou ležící na severní straně. Nemovitost je na konci slepé ulice v lokalitě s téměř ukončeným rozvojem, kde v budoucnu již nebude probíhat stavební činnost.

Oproti platným informacím v katastru nemovitostí bude z parcely oddělena část zajišťující přístup právě k sousední pozemkové parcele ležící na severu, a to po východní straně. Oddělení vychází z projektovaného návrhu budoucí pozemní přístupové komunikace, která bude sloužit pro obsluhu obou pozemků. Po oddělení zbyde inzerovaných 920 m², a to reálných, což je ověřeno geodetickým zaměřením.

Na parcelách byla provedena série geologických průzkumů, s výsledkem jednoduché podmínky pro zakládání RD, dále bez rizika větších horninových pohybů a s možností osazení komunikace za stanovených podmínek. Polosamota, klid, výhled do krajiny a na řeku, slunce, to vše jsou přednosti této mimořádné zahrady, která je vedena v územním plánu obce jako stavební parcela v označením BI (bydlení individuální), což umožňuje stavbu samostatně stojícího rodinného domu i s možností malé provozovny pro služby. Vzdálenosti okolních měst – cca 5 km Benátky nad Jizerou, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Lysá nad Labem, Čelákovice. Na Černý most je to autem 26 km a pouhých 18 minut. Ačkoli je v blízkosti dálnice D10 zajišťující skvělé spojení, jak směrem k hlavnímu městu, tak do hor směrem na Liberec, Harrachov atd., je obec od tohoto hlavního tahu odstíněna krásnými smíšenými lesy, vhodnými na trávení volného času. Obcí prochází cyklostezka vedoucí k soutoku Jizery a Labe, kde navazují další.

Parametry pozemku

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Skorkov
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
920 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finako

nám. Komenského 287, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jozef Navrátil

Jozef Navrátil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Skorkově (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu