Prodej ubytování, Kovářská, Tovární, 90 m2

Tovární, Kovářská

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kovářské

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji budovu bývalého výrobního areálu v obci Kovářská v Krušných horách v okrese Chomutov. Jedná se o budovu o ploše 90 m2 a přilehlé pozemky o rozloze 1967 m2. V budově jsou 4 místnosti a disponuje sociálním zázemím. Vytápěna je ústředním topením s kotlem na pevná paliva. Budova je delší dobu nepoužívaná a bude vyžadovat rekonstrukci. Je připojena na vodovodní řád a má vlastní přípojku elektrické energie s elektroměrem. Budova je napojena na veřejnou kanalizaci. Na pozemku jsou technologické nádrže na vodu. Energetickou náročnost budovy není třeba uvádět dle zákona 406/2000Sb.

Areál se nachází v severní části městysu Kovářská v Krušných horách. Kovářská disponuje potřebnou občanskou vybaveností - základní a mateřská škola, potraviny, restaurace, ubytovací kapacity, cukrárna či muzeum. Kovářská je dobře dostupná i pro těžší nákladní dopravu a nachází 6 km od hranic s Německem. Velice dobré je rovněž autobusové spojení v téměř hodinovém intervalu. Mimo silniční spojení také Kovářskou vede železnice. Umístění areálu je vhodné i pro rekreační účely, protože se nachází 8 km od sjezdovek oblíbeného lyžařského areálu Klínovec. Kovářská je obklopena krásnými mladými lesy, které nejsou zničené kůrovcem. V okolí najdete cyklistické trasy či trasy pro pěší výlety. Po okolí můžete také vyrazit na běžky.

Budova původně fungovala jako vrátnice celého areálu, nyní je v katastru zapsaná jako jiná stavba. Je položena v klidném údolí, kde jsou parcely lemovány potokem „Černá voda“. Její umístění přímo nabízí její úpravu na rekreační účely. Aktuálně městys Kovářská pracuje na územním plánu, tedy se jedná o ideální načasování, pokud by případný zájemce chtěl změnit využitelnost nemovitosti. V prodeji je také sousední budova s přilehlými pozemky (celek A). Celek B (nabízený v tomto inzerátu) i celek A naleznete znázorněný v přiloženém výpisu z katastru. V případě zájmu o prodej obou celků je možné jednat o zvýhodněné ceně.

Pro více informací o prodeji druhé části nás prosím kontaktujte. Pro podrobnější informace k areálu nás prosím kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tovární, Kovářská
ID
00011-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Kolářová

Markéta Kolářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Kovářské?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu