Prodej chaty, Krňany, 30 m2 (ID: 3367615)

Krňany

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Krňanech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační chatu v obci Třebsín (spadá pod obec Krňany) na Benešovsku. Jde o rekreační oblast s dlouholetou chatařskou tradicí, ve které je po generace přítomný genius loci (duch místa). Hluboké lesy, z jedné strany vodní nádrž Štěchovice a z druhé řeka Sázava nabízejí možnost relaxace, odpočinku, sousedského chatařského soužití, vodních sportů, houbaření atd..

Tato chata, jako téměř všechny chaty, prošla za dobu své existence stavebními proměnami. Jedná se o přízemní stavbu, která je posazená na betonovém a kamenném základě, hlavní část je zděná s břízolitovou omítkou a na ni navazuje dřevěná přístavba (tato část je zateplená polystyrenem 5 cm).

V chatě je kuchyně vybavená kuchyňskou linkou, dvou plotýnkovým vařičem a elektrickou troubou. Další obytnou místností je ložnice (4 x 4 metry). Součástí chaty je koupelna se sprchovým koutem, spojená s WC. Na podlaze v pokoji je dřevěná podlaha a koberec, v kuchyni a koupelně je dlažba. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva nebo přímotopem. Součástí chaty je sklípek cca 12 m2.

V chatě jsou nové elektrické rozvody, nová plechová střecha s komínem, oboje z roku 2022.

Do chaty je zavedený vodovod z vlastní studny, ohřev vody je bojlerem. Odpadní vody jsou svedeny do jímky.

Na podzemku se nachází dřevěná bouda, kterou lze využívat jako sklad nebo dílnu.

Chata i s pozemkem je o ploše 611 m2. V této řadě je více než 30 chat postavených na pozemku jiného majitele s tím, že všichni majitelé staveb (chat) mají nájemní smlouvu Proto je v nabídce stavba, nikoliv pozemek. Koupě stavby je spojená s uzavření nájemní smlouvy na pozemek.

Koupi chaty nelze financovat hypotékou se zástavou této chaty.

Nákupy jsou možné v sousedních vesnicích Štěchovice, Krňany atd.

Nejčastější spojení do chatové oblasti je autem nebo autobusem příměstské dopravy z Prahy, Smíchovského nádraží, z Prahy Roztyl.

Další informace získáte u makléře. V případě zájmu vám zprostředkujeme financování koupě.

Parametry domu

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Krňany
ID
000104
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
30 m2
Plocha nemovitosti
611 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Krňanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu