Pronájem bytu 1+kk, Přáslavice, 15 m2 (ID: 3368492)

Přáslavice

6 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nepožaduji kauci a zprostředkovatelské poplatky,v ceně zahrnuty-2 vlastní parkovací místa u domu,relaxační zahrada,veškeré opravy,úklid domu,int.a TV.)

Prémioví partneři v Přáslavicích

Informace k bytu

Malý příměstský 1+kk(autobusem na hlavní nádraží 10 min., autem 5 min.). Platí výhradně pro 100% nekuřáky. Nabízím bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se o byt 1+kk (garsoniéra-15m2) s vlastní sociálkou a kuchyňkou pro max. 1 osobu za pevnou paušální částku 6.500,-Kč/měs. + 2.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně internetu, tv, sat, úklidu, všech drobných i velkých oprav v bytě, odvozu komunálního odpadu, vodného, stočného, parkování pro 2 auta u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Bezplatná je i non-stop služba pro hlášení závad a potřeb nájemníků. Byt se nachází v příměstské obci Přáslavice v klidném rodinném bytovém komplexu v těsné blízkosti Olomouce a má vynikající autobusové napojení na Olomouc. Nájemník je povinen pouze jednou měsíčně uhradit pevně stanovené paušální nájemné a neřeší dodavatele služeb a energií. Byt je určený výhradně pro 100% nekuřáky, klidné, tiché a pracující občany, nebo důchodce bez pejska, kterým nabízím komfortní bydlení bez kauce s možností zajištění trvalého pobytu a bezplatné řešení veškerých záležitostí, které se týkají provozu bytu a domu. V celém bytovém komplexu je zajištěn klid a pořádek. Nabízený byt, který je v mém osobním vlastnictví neposkytnu sociálně nepřízpusobivým osobám, proto zájemce o bydlení, kteří jsou v produktivním věku a žijí pouze ze sociálních dávek neubytuji! V bytě je přísný zákaz kouření a v případě porušení tohoto pravidla končí platnost nájemní smlouvy. Majitel bytového domu bydlí přímo v bytovém komplexu. U domu je zelená relaxační zóna s lavičkami a altánem. V obci je plná občanská vybavenost, včetně pizerie, několika obchodů, restaurací, nadstandardních sportovišť, tenisových kurtů, posilovny, nových tělocvičen a cyklostezek. V případě zájmu je pro nájemníka zajištěn odběr chutných obědů v místní jídelně za bezkonkurenční ceny. Byt je nový, má vlastní kuchyňku a kompletní sociální zařízení. Veškeré prostory se předávají čisté a nepoškozené, nachystané na nastěhování. V bytě může bydlet maximálně jedna osoba bez pejska. Pokud by se vám takové klidné bydlení zamlouvalo, tak doporučuji požádat o zaslání informačních podmínek pro získání bytu do pronájmu. Při podpisu smlouvy je nutno složit pouze nájemné na první měsíc bydlení. Nepožaduji kauci ani zprostředkovatelské poplatky.

Parametry bytu

Cena
6 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nepožaduji kauci a zprostředkovatelské poplatky,v ceně zahrnuty-2 vlastní parkovací místa u domu,relaxační zahrada,veškeré opravy,úklid domu,int.a TV.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Přáslavice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
15 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
15 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

V1 -INVEST s.r.o.

Přáslavice 345, Přáslavice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Eva Vodičková

Eva Vodičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Přáslavicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu