Prodej bytu 2+1, Veselí nad Lužnicí, K Zastávce, 61 m2 (ID: 3369107)

K Zastávce, Veselí nad Lužnicí

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Veselí nad Lužnicí

Informace k bytu

Byt 2+1 s balkónem , byt po celkové rekonstrukci.
Veselí/Lužnicí, (ulice K Zastávce).
Nabízíme exkluzivně k prodeji bytovou jednotka 2+1 (61,13 m2) ve 4. patře panelového domu, který prochází revitalizací: zateplení domu a ploché střechy, výměna oken, poštovní schránky, zvonkové tablo. Byt samotný je již po kompletní rekonstrukci, má vyměněná plastová okna, vyzděné meziokenní vložky, kompletně nové koupelnové jádro (sádrokarton) a sanitu (umyvadlo, WC a sprchový kout), podlahy jsou v obytných místnostech plovoucí krytina a v koupelně dlažba. Byt je v okrajové části města. V pěším dosahu: obchod, školka, autobusová a vlaková zastávka, parkování. V městě jsou dostupná všechna zařízení včetně výborné dostupnosti do Českých Budějovic a Tábora, dálnice D3, vlak, autobus.

Dispozice: Chodba 6 m2, koupelna s WC 3,50 m2, kuchyně s balkónem 12,40 m2 (bez vybavení kuchyňskou linkou pouze příprava na ni), obývací pokoj 20,50 m2, pokoj - ložnice 16,35 m2.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě mimo zemního plynu, vytápění dálkově, litinové radiátory s regulační hlavicí a měřením tepla s dálkovým odečtem, ohřev TV dálkově.
Sklepní kóje, kolárna a sušárna v 1. NP.
Dům je v současné době bez výtahu – uvažuje se o jeho případné instalaci při následné revitalizaci vnitřního vybavení společných částí domu. Stáří bytu cca 48 let. V objektu je založené SVJ s platbami do fondu oprav a je zde zajišťována pravidelná správa domu. Revitalizace objektu probíhá s bankovním úvěrem poskytnutým SVJ.
PENB třída D – méně úsporná.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N95992.

Parametry bytu

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
K Zastávce, Veselí nad Lužnicí
ID
N95992
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Simona Zadražilová

Simona Zadražilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Veselí nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu