Prodej rodinného domu, Píšť, Strmá, 115 m2 (ID: 3369716)

Strmá, Píšť

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Píšti

Informace k domu

Doporučujeme Vám koupi této krásné novostavby rodinného domu v okrese Opava.

Dům je situovaný v obci Píšť, v nové zóně pro bydlení na ulici Strmá, ve velmi klidné lokalitě s dobrou dojezdovou vzdáleností služeb a průměrnou dojezdovou vzdáleností městského života. Výhodou této lokality jsou mimo jiné velice blízké možnosti nakupování v Polsku.

Zděný rodinný dům, koncipován jako samostatně stojící, nepodsklepený, jednopodlažní se sedlovou střechou. Je napojený na veřejnou elektroinstalaci, veřejný vodovod, dešťová voda je svedena přes retenční nádrž (6 m3) do vsakovací jímky, splašková voda je svedena do veřejné kanalizace, plyn není do domu zaveden. Dům je proveden v nadstandardu, díky použitým materiálům a technologiím jsou zaručeny nízké náklady na bydlení.

Dům je užívaný od roku 2021, kolaudace domu proběhla ve 12/2021. Dispozičně dům obsahuje bytovou jednotku o velikosti 4+kk, dále obsahuje půdní prostory, sloužící jako skladovací prostor. U domu je terasa, přístřešek pro parkování a zahradní domek. Dále navazuje zahrada. Příjezdová cesta k domu je v osobním vlastnictví.

Možnost okamžitého nastěhování včetně veškerého vybavení (viz fotografie).

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Budeme se těšit na prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Strmá, Píšť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
880 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Dominik Vehovský

Dominik Vehovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Píšti (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu