Prodej rodinného domu, Kozmice, Pod Lipami, 135 m2

Pod Lipami, Kozmice

8 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 032 Kč /za měsíc

(Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnost předkládat daňové přiznání.)

Prémioví partneři v Kozmicích

Informace k domu

Tento krásný dům leží v menší obci Kozmice se zhruba 1900 obyvateli a nyní máte možnost být jedním z nich i vy.

Kozmice jsou hned vedle Hlučína, a pokud oceníte perfektní dostupnost do Ostravy i Opavy, tak tohle je právě to, co hledáte.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk o 135m² s garáží, ve které když zaparkujete svého miláčka, tak projdete suchou nohou do domu.

V 1. nadzemním podlaží je velice prostorný obývací pokoj s kuchyní, kterému dominuje otevírací prosklená část stěny, díky níž máte možnost příjemné letní snídaně s vánkem ve tváři.

Dále ještě ve spodním patře najdete spíž, toaletu a již zmíněnou garáž s technickou místností.

Po vyšlápnutí pár schodů se dostaneme do 2. nadzemního podlaží, kde jsou dva stejně velké dětské pokoje, ložnice, druhá toaleta a samostatná koupelna se sprchovým koutem, vanou a dvěma umyvadly.

Tento skvělý dům byl kolaudován v roce 2018, disponuje podlahovým vytápěním, které pohání elektrokotel a v horních pokojích disponuje venkovními žaluziemi. 

Žaluzie mají v každém pokoji svůj ovladač a v horkých letních měsících je jistě oceníte, protože pokud zůstanou zatažené, tak se vám pokoje prostě nevyhřejí na nesnesitelnou teplotu.

Zahrada má 461m², takže žádné dramatické sekání trávy vás nečeká, ale zároveň budete mít dostatek prostoru na vybudování dětského hřiště, anebo třeba bazénu.

Každopádně tohle musíte vidět, místo je to opravdu úžasné, tak mi zavolejte a domluvte si prohlídku.

Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104967.

Parametry domu

Cena
8 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnost předkládat daňové přiznání.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Pod Lipami, Kozmice
ID
N104967
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
567 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY BRANCH

Masarykovo nám. 8/6, Karviná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jan Sznapka

Jan Sznapka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kozmicích (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu