Prodej chaty, Batelov, 200 m2 (ID: 3369827)

Batelov

2 995 913 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 278 Kč /za měsíc

(Možnost odpočtu 21% DPH, cena je včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Batelově

Informace k domu

V exklusivním zastoupení nabízíme prodej chaty v rekreační oblasti v Batelově. Jde o kompletně zrekonstruovanou chatu s vlastním pozemkem. Nemovitost je zděná (nepodsklepená) v kombinaci s dřevěnou konstrukcí. 1. PP. nabízí společenskou místnost s koupelnou (sprchový kout), samostatným wc a technickým zázemím. 1.NP nabízí obývací pokoj s dominantním krbem, jídelnu, samostatnou vybavenou kuchyň (lednička, mikrovlnka, elektrický sporák, kombinovaný vařič s troubou). Ve 2. NP jsou dvě samostatné místnosti určené jako ložnice. Nemovitost má obytné podkroví (1.místnost).

Celá nemovitost si prošla průběžnou, vkusnou a nákladnou rekonstrukcí, v současné době je připravena k předání. Nemovitost má novou střechu (2022, krytina satjam), nový komín (2022), rekonstrukce koupelny se sprchovým koutem v 1 PP. (2023), kompletní nové omítky v 1.PP (2023), došlo k zateplení severní části chaty (2023, polystyren 10cm), vybroušení a nový nátěr exteriéru chaty (2023), nové oplechování vrat + štítových oken (2023), nové opláštění zahradního domku s podezdívkou (2023), nové oplocení severní části pozemku (2022) a další. Podlahové krytiny jsou dřevěné v kombinaci s dlažbou, okna dřevěná, stropy kombinace beton se dřevem. Veškeré vybavení včetně příslušenství (kuchyně, ozdobné prvky na stěnách, nábytek…) zůstávají a jsou již zahrnuty v kupní ceně.

Tuto exklusivní chatu obklopuje pozemek s výměrou 217m2, který bude ve výhradním vlastnictví nového majitele a nabízí příjemné posezení u kamenného krbu. Parkování je zajištěno bezproblémově přímo před chatou, dostupnost je zajištěna přes asfaltovou cestu.

Chata je určena pro milovníky přírody, okolní prostředí tvoří příroda s unikátním výhledem (lesy, louky).

Sítě: elektřina, voda – vlastní studna, wifi, satelit, kanalizace – septik, plyn – není

Možnost odpočtu 21% DPH

Neváhejte využít této příležitosti a rezervujte si prohlídku přímo u makléře!

Parametry domu

Cena
2 995 913 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost odpočtu 21% DPH, cena je včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Batelov
ID
00100
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
280 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Vetchý

Ing. Pavel Vetchý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Batelově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu