Prodej bytu 2+kk, Svratka, 65 m2 (ID: 3369922)

Svratka

4 235 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 183 Kč /za měsíc

(Cena je včetně DPH 21 % a parkovacího stání v areálu.)

Prémioví partneři v Svratce

Informace k bytu

Jednotka A10 v apartmánovém domě v obci Svratouch

!! Všechny apartmány jsou zkolaudované !!

Po podpisu SoSBK a klientském výběru dekoru podlah, dveří a zařizovacích předmětů koupelny jsou domky připravené k předání a užívání do šesti týdnů.

Jedinečná možnost rekreačního bydlení v zeleném srdci Česka. Seznamte se s projektem apartmánů a rekreačních domků ve Svratouchu, který je situován do oázy klidu a čisté přírody Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy.

Kompletní rekonstrukcí dřívějšího penzionu vzniklo v domě celkem osmnáct nových apartmánů s vlastní koupelnou a kuchyní. Vybrané jednotky ve 2.NP jsou projektovány jako mezonetové nebo s galeriemi. Ke každé jednotce je přiřazeno parkovací stání přímo v areálu .

V nabídce k prodeji jsou také dva nově postavené dvoupodlažní rodinné rekreační domky. Domky jsou třípokojové s celkovou výměrou 72 m2 a vlastním parkovacím stáním. S koupí rekreačního domku je taktéž spojeno právo výhradního užívání části okolního pozemku.

Přestože se Svratouch s populací 900 obyvatel řadí mezi menší obce, disponuje dobrou občanskou vybaveností. Najdete zde samoobsluhu, restauraci, ale i muzeum historických motocyklů nebo autoservis. Bankomat, čerpací stanici, golfové hřiště a další vybavenost pak obstará jen dva kilometry vzdálená obec Svratka.

Parametry bytu

Cena
4 235 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně DPH 21 % a parkovacího stání v areálu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Svratka
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pospíšil

Ing. Ondřej Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Svratce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu