Prodej bytu 3+kk, Praha - Hlubočepy, Miloše Havla, 73 m2 (ID: 3370179)

Miloše Havla, Praha 5 - Hlubočepy

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Garážové stání v ceně. Exkluzivně nabízíme bezbariérový byt 3 KK o užitné ploše 73 m2 s prostorným balkónem v projektu Výhledy Barrandov. „Pořídili jsme si byt pro nás a naši dceru. Největším požadavkem bylo rodinné bydlení s nejvyšším možným komfortem v rámci nově vznikající výstavby.“ vysvětlují současní a první majitelé.

Byt o dispozici 3 KK s balkonem a s garážovým stáním se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Skvělému komfortu nahrává orientace směrem na východ.

Srdcem bytu je otevřený prostor obývací pokoj - kuchyně - jídelní kout - terasa. Dále jsou součástí bytu dvě koupelny (jedna s WC), ložnice a dětský pokoj.

V rámci klientských změn před předáním bytu současným majitelům, byla přidána vana, sprchový kout, osazena větší umyvadla. K nadstandardní výbavě patří značkové baterie Franke a Grohe, kuchyňská trouba a sklokeramická varná deska Zanussi, digestoř s odtahem. O teplotní pohodu v každém ročním období se stará ústřední dálkové topení v kombinaci se skvěle řešenou tepelnou izolací domu.

Významným sociálním prvkem je prostředí ideální pro rodiny s dětmi. Ať už se jedná o hřiště nebo možnost setkávat se s podobně naladěnými sousedy v rámci plánovaného uzavřeného prostoru. Ten poskytuje bezpečí pro pohyb dětí.

Bydlení ve zdravém prostředí poblíž chráněného Prokopského a Dalejského údolí pod okny. Možnost aktivního sportování, rodinných procházek a relaxaci. Samozřejmostí je vynikající občanská vybavenost a dopravní dostupnost jak MHD, tak autem.

Mimořádnou příležitostí ke koupi je především kombinace následujících faktorů:

⁃ nový byt i dům
⁃ moderní prostředí
⁃ balkón
- bezbariérový
⁃ vlastní garážové stání
⁃ ihned volný
⁃ vynikající dopravní dostupnost
⁃ bez dalších investic

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Miloše Havla, Praha 5 - Hlubočepy
ID
10036
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Ondřej Cihelka

Ondřej Cihelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu