Prodej bytu 4+kk, Prostějov, 94 m2 (ID: 3370475)

Prostějov - Vrahovice

5 865 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 951 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je za byt na klíč s pozemkem. Včetně DPH.)

Prémioví partneři v Prostějově

Informace k bytu

Byty se zahradou – realizace proběhne do konce roku 2024.

Nová výstavba bytů v lokalitě Trávníky – Prostějov Vrahovice se nachází v blízkosti plánovaného přírodního biocentra, které bude sloužit přírodě, rekreaci a sportu.


Byty mají plánované podlahové teplovodní vytápění, jehož zdrojem je tepelné čerpadlo. Tento ekologický a ekonomický zdroj zajišťuje i ohřev teplé užitkové vody. Stavby jsou situovány na pozemcích o velikosti cca 420 m2 (zahrada ke každému bytu cca 145 m2). Bytové jednotky 4 + kk disponují užitnou plochou 94 m2. Každý byt má vlastní vchod, zahrádku přístupnou z obývacího pokoje a prostor na parkování, případně zbudování zahradního domku nebo pergoly.


Domy s bytovými jednotkami budou vybudovány v rámci developerského projektu DOMY Vrahovice, který zahrnuje podkrovní domy s byty a přízemní bungalovy. Všechny novostavby jsou plánovány v nízkoenergetickém standardu. V rámci projektu bude vystavěna nová komunikace s parkovacími místy a přípojkami vodovodu, kanalizace a elektřiny.


Jsme přímo realizační firma a také developer.

Parametry bytu

Cena
5 865 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je za byt na klíč s pozemkem. Včetně DPH.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Prostějov - Vrahovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
94 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Nikola Zuziaková

Nikola Zuziaková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu