Prodej bytu 3+kk, Praha - Vršovice, Ruská, 105 m2

Ruská, Praha 10 - Vršovice

12 682 560 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 441 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velkoryse řešený mezonetový byt 3+kk v 6. NP domu s výtahem o vnitřní užitné ploše 93,7 m² s terasou (11,9 m²) v ulici Ruská. Tato jižně orientovaná terasa nabízí dostatek slunečního svitu po celý den a mimořádný výhled přes střechy sousedních vršovických domů až na samý pražský horizont. Byt je součástí projektu Byty Na Míčánkách.

• Nemovitost se nachází na rozhraní pražských Vršovic a Královských Vinohrad, tedy patří mezi jedny z nejatraktivnějších pražských čtvrtí.
• Vybavení bylo pečlivě vybráno ve spolupráci s architekty a předními dodavateli tak, aby splňovalo náročné požadavky na design i užitnou hodnotu.
• Byt disponuje dřevěnými okny, voděodolnými podlahami, velkoformátovou dlažbou a obklady italské značky včetně nadstandartního sanitárního vybavení.
• Výhodou jsou modré zóny před domem, které zjednodušují parkování residentům.

Byt má výbornou dopravní dostupnost – nedaleko domu se nachází zastávka autobusu Na Míčánkách (Želivského – metro A, Zelený pruh, Florenc – metro C, Chodov – metro C, Sídliště Zbraslav) a v docházkové vzdálenosti vlakové nádraží Praha – Eden. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – supermarket, pošta, několik restaurací, lékárny základní a mateřská škola, dětská hřiště, park cca 2 min. chůze od domu. V blízkém okolí je OC Eden, park Heroldovy a Havlíčkovy sady, plavecký stadion Eden.

Dokončení nově budovaného bytu je plánováno na červen 2024. S vážným zájemcem se předpokládá podpis rezervační smlouvy, následně do 1 měsíce podpis smlouvy o smlouvě budoucí s 20%-ní úhradou kupní ceny.

Jsme vám plně k dispozici pro dojednání prohlídky bytu již nyní, ve fázi stavby, konzultaci případných klientských změn a nabídku příznivého financování koupě bytu.

Parametry bytu

Cena
12 682 560 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Ruská, Praha 10 - Vršovice
ID
0517
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Jiří Hradil

Jiří Hradil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu