Prodej ubytování, Liptovský Mikuláš, Slovensko, 250 m2 (ID: 3372709)

Liptovský Mikuláš, Slovensko

3 890 000 Kč /za nemovitost

(vč. provize RK)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Nabízíme zajímavou investiční příležitost v podobě koupi rekreačního objektu, penzionu, v nádherném prostředí na úpatí Nízkých Tater v blízkosti města Liptovský Mikuláš.

Iľanovo je odlehlou městskou částí Lip. Mikuláše, kterou z jihu lemují Nízké Tatry a ze severu a severovýchodu panorama Západních a Vysokých Tater a dále jedna z největších slovenských přehrad, Liptovská Mara - ideální kombinace polohy a malé dojezdové vzdálenosti do všech těchto žádaných lokalit.

Penzion tvoří hlavní budova a přístavba s obdélníkovým půdorysem. Hlavní budova poskytuje v 6 pokojích ubytování pro 16 osob a má 3 nadzemní podlaží, kde přízemí tvoří kuchyň, velká společenská místnost, úklidová místnost a toalety. V 1. a 2. podlaží se nachází pokoje pro hosty, sprchy a oddělené WC.
Nalevo od vstupu do hl. budovy krytého malou prosklenou terasou je prostorná technická místnost, která slouží i jako herna stolního tenisu.
Další na sebe navazující dvě budovy přístavby byly využívány jako zázemí pro hospodářský dvůr (kůlna, stodola), které po přebudování mohou poskytnout další ubytovací kapacity a garážová stání. Jako kryté parkovací stání se zadní část přístavby využívá již nyní.

Ústřední vytápění a ohřev vody jsou elektrické, kanalizaci a vodu zajišťují obecní sítě.

K objektu náleží velkorysá zahrada o rozloze 933m2. Zastavěná plocha s nádvořím tvoří 862m2 (viz foto). Užitnou plochu hlavní budovy tvoří přibližně 250m2.

Penzion nabízí celoroční vyžití dle ročních období (lyžování, pěší/cyklo/poznávací turistika, koupání v aquaparku/Lip. Mara, paragliding, koliby …)

Mnoho atraktivních lokalit se nachází v dojezdové vzdálenosti do 20km. (Děmänovká jeskyně, Chopok, Žiar atd.).

Penzion je v celoročním provozu. Lze jednoduše pokračovat. Vhodné jsou menší/střední investice, ale i případné přebudování např. na restauraci s ubytováním nebo podobný záměr pro celkové zvýšení standardu služeb penzionu.

Neváhejte nás kontaktovat, kdy rádi odpovíme na vaše dotazy a zajistíme prohlídku nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Liptovský Mikuláš, Slovensko
ID
10772023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dalibor Hocko

Dalibor Hocko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu