Prodej rodinného domu, Planá, 300 m2

Planá

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Toužíte po venkovském sídle s ideální dostupností města? Pak právě pro Vás je tato nabídka - zrekonstruovaný dům v obci Zliv nad Mží - okres Tachov. Nemovitost na vlastním, rovinatém oploceném pozemku o výměře 1859m². Vstup do nemovitosti je zajištěn z nádvoří určeného pro parkování několik vozů, selskou branou nebo vstupními dveřmi viz foto. Zahrada je osázena letitými ovocnými stromy a dřevinami. Střešní krytina je pálená taška (všechny střech - dům, stodola). Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, voda je vlastní - studna (obecní voda bude jako prioritní investice obce do 3 let), splaškové vody jsou řešeny čističkou. Topný systém zajišťuje kotel Atmos (instalovaný v r.2014 - uhlí+dřevo) s centrálním vytápěním + 2 nádrže o objemu 2x 800litrů viz foto. Rekonstrukce proběhly po r. 2006: střecha na domě, voda, topení, eurookna dřevěná - v přistavené části domu, ajn.

Hlavní obytná plocha je situována do přízemí a patra, dispozičně je v přízemí uspořádána jako bytová jednotka 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytné ploše cca 106m². Součástí přízemí je i bývalá hospůdka stále aktivní pro trávení rodinných oslav a sešlostí. Kuchyně umocňuje selský styl původními pecí a kachlovými kamny v ložnici. Patro je řešeno dispozičně jako 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytně ploše cca 69m² + možnost rozšíření o dalších 87m² viz půdorysy a fotky.

Předností se jeví jako výborná dostupnost všech okolních spojení a všech služeb: Tachov 15km, Planá 6km a Stříbro 18km, dálniční napojení v na D5 - Praha/Plzeň 20km. Pro více informací doporučuji prohlídku.

Rádi Vám pomůžeme s profinancováním - s vyřízením hypotečního úvěru s nejlepšími aktuálními úrokovými sazbami na trhu, rád bezplatně pomohu s naším Hypotečním makléřem.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Planá
ID
0003-NP04209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1859 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Bc. Pavel Hudeček

Bc. Pavel Hudeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plané (okr. Tachov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu