Prodej bytu 3+1, Teplice, Bohosudovská, 68 m2

Bohosudovská, Teplice, Trnovany

1 630 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 768 Kč /za měsíc

(bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím prodej moderně zrekonstruovaného družstevního bytu 3+1/L o výměře 68 m2 v Teplicích, ul. Bohosudovská.

Tento přízemní byt je ideálním místem pro komfortní bydlení či jako investiční příležitost s nízkými náklady na bydlení. V roce 2010 prošel byt rekonstrukcí, díky které získáte bydlení bez nutnosti dalších investic. Vybavení na fotografiích není součástí prodeje. Plastová okna Vám poskytnou skvělou izolaci a ticho z venkovního prostředí. Pro Vaši pohodu jsou v obytných místnostech položeny plovoucí podlahy, kdežto v koupelně a kuchyni naleznete kvalitní a snadno udržovatelnou dlažbu.

Kuchyně je vybavena stylovou linkou a kombinovaným sporákem, který uspokojí i náročné kuchaře. Sociální střed bytu tvoří barový pult s vysokými židlemi, ideální pro ranní kávu nebo večerní posezení s přáteli.

Prostorný obývací pokoj slibuje dostatek prostoru pro relaxaci i pobyt s rodinou a přáteli, a navíc nabízí praktický vstup na zasklenou lodžii, která dotváří pocit soukromí a bezpečí i v přízemním bytě.

V hezké koupelně můžete najít vše potřebné pro odpočinek po dni plném povinností: vanu, umyvadlo se stylovou skříňkou a zrcadlo. Koupelna je spojena s toaletou pro maximální využití prostoru.

Všechny místnosti jsou strategicky přístupné z prostorné hlavní chodby, s výjimkou kuchyně, do které se vstupuje přes obývací pokoj, což zajišťuje přirozený tok prostoru po celém bytě.

Velkým bonusem je množství parkovacích míst přímo před domem, což v městské lokalitě ocení každý obyvatel.

Dům je po revitalizaci včetně fasády, střechy, vchodových dveří, výtahu, schránek, sklepních prostor, vnitřních prostor. Převod družstevního bytu hradí kupující ( BD Trnovany).

Byt se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě s výbornou dostupností k veškeré občanské vybavenosti.

Pokud byt vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Parametry bytu

Cena
1 630 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Bohosudovská, Teplice, Trnovany
ID
06226
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
108 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 63 lidí

Prodejce

Ing. Markéta Kubalová

Ing. Markéta Kubalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu