Prodej rodinného domu, Žebrák - Sedlec, 148 m2 (ID: 3375113)

Žebrák, Sedlec

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žebráku

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte rodinným dům, který Vám nabídne dostatek soukromí a poskytne klid, ale zároveň Vám jeho poloha umožní být brzy zpět ve městě?

Vítejte v obci Sedlec u Žebráku!

Právě tady Vám mohu nabídnout rozestavěný přízemní rodinný dům (typu bungalov).Tento zděný dům nabízí ideální místo pro Vaše pohodlné bydlení.

Nemovitost je již napojena na elektřinu, obecní vodovod a odpadní vody jsou svedeny do jímky. Jeho prostorný obývací pokoj s krbem je spojený s moderně vybavenou kuchyní, která nabízí veškeré potřebné moderní spotřebiče. Dále v domě najdete tři obytné pokoje a koupelnu vybavenou sprchovým koutem, vanou a toaletou. V technické místnosti je navíc ještě jedna samostatná toaleta. Pro Vaše pohodlí je vytápění domu řešeno elektrickým kotlem, který je napojen na podlahové vytápění. Navíc je zde možnost topit horkovzdušným krbem. Z obytných pokojů a obývacího pokoje je přístup na terasu s nádherným jihovýchodním výhledem do okolní krajiny. Dům se nachází na okraji klidné části obce u lesa, a přesto je velmi dobře dostupný. Soukromí Vám zde zajistí i prostorný pozemek o výměře 1170m2 .

Nájezd na dálnici D5 je pouhý 1 km daleko a veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekém městě Žebrák, nebo Hořovice.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si společnou prohlídku!

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Žebrák, Sedlec
ID
14060
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
148 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
148 m2
Plocha nemovitosti
1170 m2
Plocha zahrady
1022 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Podlahové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Lucie Korbová

Lucie Korbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žebráku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu