Prodej bytu 2+kk, Beroun, Na Náhonu, 61 m2

Na Náhonu, Beroun - Beroun-Město

5 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc

(jednotka č.34, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Home Real Estate si dovoluje exkluzivně nabídnout k prodeji úplně nový a moderně řešený byt o dispozici 2+kk v 3. NP novostavby cihlového domu, který byl zkolaudován v roce 2022.

Bytový dům se nachází v ulici Na Náhonu, jen pár minut chůze od centra města a přímo u parku Městská hora.Celý bytový dům je velmi úsporný a v třídě energetické náročnosti budov "B". K dispozici je prostorný výtah s tím, že celý dům je řešen jako bezbariérový. Pro Vaši pohodlnost je k dispozici společná kočárkárna/kolárna.

Celková podlahová plocha bytu činí 60,8 m2.

Velké plusy při volbě naší nabídky:
- V ceně je 1X kryté parkovací stání.
- V případě financovaní koupě hypotékou, můžeme Vám nabídnout dotovanou hypotéku s nižší úrokovou sazbou.

Interiér bytu je vybaven kvalitními plovoucími podlahami a dlažbou, okna jsou s izolačním trojsklem a vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn dálkově (z městské teplárny). Každý byt obsahuje kalorimetr na měření spotřeby tepla, vlastní vodoměr a elektroměr.

Náklady na bydlení včetně fondu oprav: cca 3.000,- Kč měsíčně + elektřina.

Lokalita:
Lokalita má vynikající dopravní dostupnost s několika autobusovými zastávkami v okolí domu, které zajistí přímé spojení do Prahy během 25 minut. Na vlakové nádraží se lze dostat chůzí za 5 minut. Dálnice D5, Exit 18, je vzdálena pouhých 2 km.

V těsné blízkosti bytu je bohatá občanská vybavenost s širokou nabídkou obchodů a služeb, farmářských trhů, restaurací, kaváren. Beroun nabízí život v klidu a zároveň velkoměsto na dosah.Výhodou této lokality je její umístění 5 minut od centra města, přímo u parku Městská hora.

Na vlakové nádraží se lze dostat chůzí za 5 minut, a na dálnici, která spojuje Prahu a Beroun, lze najet autem za pouhé 3 minuty. V blízkosti rezidenci se nachází také Tyršův stadion, který funguje i v zimě, Krytý bazén OA Beroun a sportoviště obsahující Bowling, Spinning, Squash, Tenis.

Je to ideální místo pro rodiny s dětmi. Podél řeky Berounky jsou vybudované cyklistické stezky a je tu (600 m od rezidenci ) téměř největší Aquapark "TIP Sport Laguna" v republice. Je tu i dokonce Medvědárium (500m) a také mnoho vzdělávacích institucí. Navíc rodiče se nemusí strachovat o své děti, protože na cestě do školy nebudou muset přecházet žádnou silnici.

V velmi těsné blízkosti Berouna se nachází celostátně známý hrad "Karlštejn", GOLF Beroun, krásný lom "Velká Amerika" a mnoho turistických cest a cyklostezek. V dané lokalitě místo na pohodlné a zajímavé strávení volných časů celou rodinou se najde vždycky.

Celková cena: 5.690.000,- Kč včetně DPH a právního servisu.

V ceně:
- 1X kryté parkovací stání.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže.

Parametry bytu

Cena
5 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
jednotka č.34, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na Náhonu, Beroun - Beroun-Město
ID
36768
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Department #2 Sales

Department #2 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu