Prodej bytu 2+kk, Beroun - Beroun-Závodí, Na Golfu, 64 m2 (ID: 3322865)

Na Golfu, Beroun-Závodí

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný byt umístěný v prestižní lokalitě, v podstatě uprostřed golfového hřiště v Berouně. Tento byt o velikosti 2 + kk je skvělým příkladem exkluzivního bydlení v kombinaci s krásným okolím a prostředím golfového hřiště.

Byt nabízí celkem 64.7m² podlahové plochy, která poskytuje dostatek prostoru k pohodlnému bydlení. Dispozičně zde najdete opravdu velmi prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, prakticky řešenou chodbu, ze které se vchází na samostatnou toaletu, do koupelny, obývacího pokoje a také ložnice. Ložnice má výstup na krásnou terasu, která je ukryta před pohledy většiny sousedů a nabízí tak unikátní soukromí. Vybavení nemovitosti zůstává na novém majiteli. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží z celkem čtyřpatrové budovy.

Tato nemovitost je umístěna v naprosto exkluzivním prostředí, obklopena golfovým hřištěm a svým provedením splní i ta nejnáročnější očekávání. Zázemí golfového hřiště v dosahu pěší chůze od bytu, nabízí možnost posezení ve skvělé restauraci, nebo relax ve wellness.

Nemovitost je možné využít jak k trvalému bydlení tak například jako ubytování při hraní golfu. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Na Golfu, Beroun-Závodí
ID
262-NP00337
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Petr Šach

Petr Šach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu