Prodej rodinného domu, Bradlec, U Hřiště, 240 m2 (ID: 3376348)

U Hřiště, Bradlec

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc

(cena k jednání, včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Bradlci

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji mimořádně prostorný řadový dům v klidné a žádané lokalitě Bradlec u Mladé Boleslavi za jedinečnou cenu necelých 43.800 Kč/m2. Tento třípodlažní dům má zastavěnou plochu 110 m², užitnou plochu přibližně 240 m² a stojí na pozemku o celkové výměře 358 m².

V přízemí domu jsou dva pokoje (každý asi 16 m2), jeden je zařízený jako kuchyň a je z něho přímý vstup na terasu a do zahrady, druhý lze využít jako obývací pokoj, pracovnu, domácí posilovnu nebo jako prostor pro podnikání. Dále je zde dílna (8 m2), garáž s elektrickými vraty (22 m2) a technické zázemí. Před domem je vedle vjezdu do garáže ještě další parkovací místo. Pohodlně tak lze zaparkovat dvě vozidla. Z ulice se po schodech vstupuje do prvního patra, kde je samostatná kuchyň (18 m2), obývací pokoj o nadstandardní rozloze téměř 48 m2 a samostatná toaleta. Ve druhém patře jsou pak 3 ložnice (každá přibližně 18 m2), šatna a koupelna s vanou i sprchovým koutem.

Stavba prošla pečlivou rekonstrukcí v roce 2015 (elektrické rozvody v mědi, nová plastová okna, zateplená střecha), je napojena na všechny inženýrské sítě, plyn je zaveden do sklepa, ale není využíván. Vytápění a ohřev vody zajišťuje elektrický akumulační kotel Akura. Díky poloze domu a kvalitní izolaci jsou náklady na elektřinu překvapivě nízké - nově předepsané zálohy na elektřinu jsou 4.190 Kč/měsíčně (topení, ohřev vody, spotřebiče).

Relaxovat je možné na slunné, k jihu orientované, terase nebo na pečlivě udržované zahradě. Celá terasa je navíc podsklepená a jako bonus nabízí další prostornou místnost, kterou lze využívat jako dílnu nebo sklad.

Nemovitost nabízí krásný výhled do kraje, prvotřídní dopravní dostupnost a je v perfektním stavu k okamžitému nastěhování.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
U Hřiště, Bradlec
ID
0020-NP08368
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
358 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Bc. Kristýna Konrádová

Bc. Kristýna Konrádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bradlci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu