Prodej bytu 2+1, Luštěnice, 50 m2 (ID: 3376397)

Luštěnice

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Luštěnicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji pěkný byt 2+1 po rekonstrukci, o celkové výměře 50 m², ve 4. nadzemním podlaží domu v klidné lokalitě v Luštěnicích. Kuchyňská linka se spotřebiči je umístěna v samostatné místnosti s oknem, které do prostoru přivádí nejenom čerstvý vzduch, ale i více denního světla. V obývacím pokoji, který je stejně jako kuchyň, orientovaný na slunnou jihozápadní stranu, najdete pohovku a TV stolek. Z pokoje je navíc umožněn vstup na balkon s částečným výhledem do nedalekých lesů. Ložnice je vybavena pouze šatní skříní se zrcadlem a zbytek interiéru si již můžete dovybavit podle vlastního vkusu. Koupelna v bílé barvě disponuje vanou, toaletou a také pračkou. Dostatek úložných prostorů Vám poskytne sklepní kóje, která je součástí ceny. Bezproblémové parkování zajišťuje parkoviště přímo za domem. Nemovitost je aktuálně pronajímána a bude volná od 1.4.2024.


Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a dobré spojení jak do Prahy, tak do Mladé Boleslavi. Dům se nachází v blízkosti lesa, který láká k procházkám nebo houbaření. Za kulturou můžete vyrazit do barokního zámku Luštěnice se zahradou v parkové úpravě, který se řadí na seznam národních kulturních památek.


Zprostředkovatelem prodeje je realitní kancelář Flatino s.r.o.

Parametry bytu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Luštěnice
ID
9 2311 0212
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Zdeňka Kubicová

Zdeňka Kubicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Luštěnicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu