Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, Elišky Krásnohorské, 103 m2

Elišky Krásnohorské, Praha 1

36 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 171 565 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme exklusivní bytovou jednotku v nejatraktivnější části Prahy. Jedná se o byt po totální kompletní a nadstandardní rekonstrukci v Kubistické zástavbě staré Prahy v jedné z nejznámějších ulic Prahy. Bytová jednotka o dispozici 3+kk v samém srdci Starého Města v jedné z nejzajímavějších staveb, tzv Učitelských domech architekta Otakara Novotného v těsné blízkosti známé Pařížské ulice. Dominantou bytu je luxusně zařízený hlavní obývací prostor s kuchyňským koutem, kde na Vás čeká dostatek prostoru k odpočinku, barové posezení a vysoce kvalitní vestavěné spotřebiče. Dále pak naleznete prostornou vstupní halu s dostatečně velkým úložným prostorem, nadčasově zařízenou samostatnou toaletu se vstupem z haly a luxusní ložnici oddělenou od ostatních místností se samostatným vstupem opět ze vstupní haly. Vkusně zařízená koupelna je spojena s ložnicí je přístupná jak z haly, tak z ložnice.
Veškerý nábytek včetně celé stěny s integrovanými dveřmi ve vstupní chodbě je vyrobený na míru dle autorského návrhu. Dřevěné povrchy jsou ze speciální dubové dýhy, tónované a ručně vymývané černým olejem. Pracovní deska v kuchyni je keramická, spotřebiče Siemens, AEG, Faber.Podlahy jsou dubové dřevěné, obklady koupelen a WC jsou Italské.
Budova,ve které nabízíme prodej naší bytové jednotky, má historickou a architektonickou hodnotu a je kulturní památkou.Tato nemovitost prošla také velmi citlivou rekonstrukcí, při které se dbalo na to, aby bylyz achovány všechny historické prvky.
Nemovitost je obklopena památkami jako je např.: Španělská synagoga, Staronová synagoga, kostely sv. Ducha a U Salvátora, Starý židovský hřbitov a další….
Okolí nabízí spoustu vyhlášených restaurací a kaváren, obchodů, butiků českých módních návrhářů i zahraničních, ale také prodejny potravin, poštu, knihovnu, školky. Detailní popis této výjimečné nemovitosti rádi zašleme na vyžádání.

Parametry bytu

Cena
36 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Elišky Krásnohorské, Praha 1
ID
1852
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Realitní makléř

Realitní makléř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu