Prodej podílu rodinného domu, Mikulov, Wolkerova, 90 m2

Wolkerova, Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Mikulově

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi podíl vč. příslušenství na rodinném domě, id. 4/14 v k.ú. Mikulov na Moravě, LV 1570. Součástí je i podíl id. 4/7 vč. příslušenství v k.ú. Mikulov na Moravě, LV 3484, v obci Mikulov, okres Břeclav.
Jedná se o koncový řadový objekt a má jedno nadzemní podlaží. Dům patrně není podsklepený, nachází se zde půda. Vstup do objektu je řešen z ulice skrze průjezd. Schéma domu není k dispozici. Odhadovaná podlahová plocha domu činí asi 90 m2. Pozemek parc. č. 958 o výměře 255 m2 je částečně zastavěn stavbou výše popsaného rodinného domu, částečně vedlejšími stavbami a částečně tvoří dvůr. Pozemek parc. č. 959/1 o výměře 77 m2 je částečně zastavěn průjezdem, který tvoří součást výše popsaného domu a částečně tvoří dvůr, je nedílnou součástí celku.
Celková výměra pozemků činí 332 m2. Dvorek je oplocen zděným plotem. Samotný
pozemek je mírně svažitý. K objektu lze přijet bez problému po zpevněné obecní cestě. Je zde možnost parkování na vlastním pozemku. Dům je postaven v širším centru obce a charakter okolí odpovídá zástavbě rodinných domů se zahradami. Občanská vybavenost je v obci komplexní, v místě dobře dostupná. Dům je postaven v klidné lokalitě, v docházkové vzdálenosti od objektu je zeleň v podobě parků. Je zde zanedbatelné nebezpečí výskytu záplav. V místě je zastávka autobusových a vlakových spojů. Nemovitosti nejsou zatíženy věcnými břemeny.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Wolkerova, Mikulov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
332 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NWD Group

Pražákova 1008/69, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Infolinka NWD

Infolinka NWD

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu