Prodej bytu 1+kk, Praha - Smíchov, Pod Barvířkou, 45 m2 (ID: 3385909)

Pod Barvířkou, Praha 5 - Smíchov

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prosluněný byt ve velmi zadané lokalitě pražském Smíchově. Vstupní kompozici bytu tvoří prostorná předsíň o výměře 9.45m2 s vestavěnou skříní, která nabízí hojně úložného prostoru. Hlavní místnosti bytu je obývací pokoj o výměře 29m2, ve které se pohodlně umístili postel, pohovka, kuchyňský kout s vestavěnou lednici a myčkou. Zde se dále nachází koupelna s vanou a WC. K bytu náleží parkovací stání v 2. PP budovy. Byt se prodává zařízený.

Bytový dům je obklopen restauracemi, do kterých se sjíždí gurmáni z celé Prahy a každá mezinárodní kuchyně tu má své zastoupení. Pro milovníky čerstvé zeleniny, ovoce a poctivých výrobků je určen protější břeh Vltavy, na kterém se pravidelně pořádají farmářské trhy. Samozřejmostí jsou mateřské, základní ale i střední a vysoké školy v rozumné vzdálenosti od rezidence. Cestou ze školy mohou vést kroky rovnou do legendárního Sportovního klubu Smíchov. Studenty i literární nadšence nadchnou i dvě pobočky knihovny, kde najdete tu pravou knihu pro posezení na blízké Smíchovské náplavce, Petříně nebo na jednom z přilehlých smíchovských ostrovů.

Byt je ideální pro podnikatele, kteří chtějí investovat do ubytovacích služeb pro krátkodobý a střednědobý nájem. Za tímto účelem je byt využíván i současně, kde čistý měsíční výnos činí cca 1000€.

Parametry bytu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Pod Barvířkou, Praha 5 - Smíchov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Bc. Anna Bělová

Bc. Anna Bělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu