Prodej rodinného domu, Zlín, Horní Vršava VII, 443 m2 (ID: 3389340)

Horní Vršava VII, Zlín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k domu

Výjimečný rodinný dům v srdci Zlína s úchvatným výhledem, impozantní zahradou a exkluzivním vnitřním bazénem je nyní k dispozici pro náročné klienty. Tato rezidence se nachází v prestižní lokalitě Vršava, v tiché a soukromé ulici Horní Vršava VII. Postavena byla v roce 2004 v nadstandardním provedení podle designu uznávaného architektonického studia Ateliér 91 a nabízí dvě podlaží nadstandardního bydlení.
V prvním nadzemním podlaží (1.NP) o rozloze 273 m2 dominuje hlavní a luxusně řešený obývací prostor spojený s kuchyní, pracovnou, koupelnou a impozantním vnitřním bazénem. Dále zde naleznete saunu, dvougaráž a technické zázemí pro optimální pohodlí.
Ve druhém nadzemním podlaží (2.NP) o rozloze 170 m2 vás přivítá vstupní hala, pokoj pro hosty, pracovna, hala se schodištěm, 2 samostatné pokoje, koupelna, ložnice s vlastní šatnou a koupelnou, 2 balkony a prostorná terasa o rozloze 33 m2 s úchvatným výhledem na Zlín (jižní orientace).
Nemovitost je obklopena krásně upravenou zahradou o rozloze 1.424 m2, která poskytuje klidné prostředí pro odpočinek v přímém kontaktu s přírodou. Tento dům je navržen pro ty, kteří hledají kombinaci blízkosti centra města a současně klidného života v blízkosti zeleně. Pro další informace a osobní prohlídku kontaktujte našeho realitního specialistu Mgr. Miroslava Zvonka.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Horní Vršava VII, Zlín
ID
ZL03587
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
443 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
281 m2
Plocha nemovitosti
1705 m2
Plocha zahrady
1424 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav Zvonek

Mgr. Miroslav Zvonek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu