Prodej rodinného domu, Štědrá, 130 m2 (ID: 3391653)

Štědrá

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Štědré

Informace k domu

Dovolujeme si exkluzivně nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Štědrá, v malebné krajině na hranici plzeňského a karlovarského kraje.
Pozor, nově možnost využít dotačního programu Zelená Úsporám : Oprav dům po babičce! ( zateplení, střecha, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, solární ohřev vody, rekuperace, zelená střecha....)
Zastavěná plocha domem je 92 m2, užitná plocha obytných prostor je 122 m2 a náležící rozlehlá zahrada, která má včetně zastavěné plochy celkovou výměru krásných 2160 m2.
Dům má zrekonstruované obytné přízemí kde se nachází prostorná vstupní hala, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (40,2 m2), samostatnou toaletu s prádelnou (7,4 m2), koupelnu s rohovou vanou (7,8 m2) a patro, které je čisté a připravené k realizaci dalších dvou samostatných místností (22,7 m2 a 16,2 m2), a úložných prostor (10,7 m2).
Nad přízemní koupelnou se nachází další prostory, využitelné jako úložné či k realizaci menší podkrovní místnosti.
Přízemní prostory mají zateplené stropy.
Nemovitost je připojena k elektřině, má vlastní přípojku z vodovodního řádu, odpady jsou svedeny do nové jímky. Rozvody sítí - elektřina a voda - jsou po rekonstrukci a nové, myslelo se zde také na vývod vody na fasádě domu. Dům je odizolovaný, udržovaný, ihned obytný. Má nově vyvložkovaný a zrevidovaný komín, vytápění je zde řešeno tuhými palivy v krbových kamnech. Po celé nemovitosti jsou plastová okna.
Podlahy betonové a prkenné. Je zde také malý sklep o výměře 8,6 m2, kde je umístěna vlastní studna, vchod do sklepa je z chodby v hlavní vstupní hale.
Na zahradě se nachází dřevěná kůlna k uskladnění zahradního náčiní. Celý pozemek je krásně udržovaný, s několika ovocnými stromy.
Nyní také nový ohrazený důmyslný prostor pro posezení s přáteli i s ohništěm. Zahrada přímo vybízí pěstovatele k založení plodné zahrádky, případně také k chovu domácích zvířat či k důmyslnějšímu zvelebování této veliké plochy .
Obec Štědrá má občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, pošta, supermarket, restaurace, širší vybavenost se nachází v Toužimi vzdálených 11 km, nebo ve Žluticích, cca 7,5 km. Okolí protíná několik cyklistických tras a zajímavých turistických cílů, rybníků a také vodní nádrž Žlutice.
Na nemovitosti neváznou žádné dluhy či zástavy, je ihned připravena k prodeji.
Lze financovat hypotečním úvěrem. S financováním Vám rádi poradíme a zdarma připravíme nejvýhodnější nabídku na trhu. Info o dotačním programu u makléře. Prodávající si vyhrazuje právo výběru kupujícího, dle nejvyšší nabídky.
Cena k jednání.
Těším se se zájemci na prohlídce !!!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Štědrá
ID
45
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
2160 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

DiS. Iveta Rojková

DiS. Iveta Rojková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štědré?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu