Prodej bytu 3+kk, Kolín, 5. května, 73 m2 (ID: 3393071)

5. května, Kolín - Kolín II

6 490 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 934 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Bytový dům v ulici 5. května je kompletně dokončený a připraven k Vašemu okamžitému nastěhování!
V domě nabízíme rozmanitou skladbu bytů od malometrážních 1+kk (od 25 m2) až po luxusní střešní byty 4+kk (více než 100 m2). Většina bytů má lodžii či terasu.
Bytový dům se nachází na nárožní parcele ulic 5. května a Na Pustině. Budete bydlet v lokalitě s dostupnou občanskou vybaveností (v blízkosti projektu se nachází obchodní dům Tesco, lékárna a pošta), která je umístěna v blízkosti centra města, zároveň však disponuje dostatkem zeleně. Jen pár set metrů od projektu se nachází vlaková zastávka, která, stejně jako pozemní komunikace vedoucí z Kolína do Prahy, zajišťuje skvělou dopravní dostupnost do hlavního města. V projektu jsou použity vysoce kvalitní stavební materiály, značkové dlažby a vybavení koupelen. Dům je energetický úsporný s dostatkem podzemních parkovacích stání, sklepních kojí a další infrastruktury pro komfortní bydlení.
V bytovém domě nabízíme byt v dispozici 3+kk o celkové výměře 72,8 m2 + lodžie 3,5 m2. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží s orientací oken na východ.

Parametry bytu

Cena
6 490 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
5. května, Kolín - Kolín II
ID
14921552
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K2 invest

Palackého třída 314, Chrudim

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Michael Kacetl

Michael Kacetl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu