Prodej rodinného domu, Mníšek pod Brdy, Rymaně, 90 m2

Rymaně, Mníšek pod Brdy

6 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 311 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mníšku pod Brdy

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Mníšku pod Brdy - Rymaně

Nabízíme k prodeji rodinný dům, určený k celkové rekonstrukci, v žádané lokalitě Mníšek pod Brdy - Rymaně o stávající dispozici 5+1 a užitné ploše 90 m². Původní kamenné stavení z doby kolem roku 1890 bylo přestavěno v šedesátých letech minulého století a svou stávající podobu dům získal v roce 1985, kdy byla přistavěna přední zděná část.

Součástí domu, umístěného na rovinatém pozemku s velkorysou výměrou 1318 m², je také velký skladovací prostor, který může být přestavěn na dvojgaráž a pod přední částí domu se nachází menší sklep.

Ideální lokalita obklopená přírodou a zároveň s perfektní dopravní dostupností do Prahy přímou autobusovou i vlakovou linkou PID (zastávky zhruba 150 metrů od domu) - to vše, v kombinaci s kompletní občanskou vybaveností Mníšku pod Brdy a možností přestavět si dům přesně podle svých představ, činí z tohoto domu ideální místo pro rodinné bydlení v optimální vzdálenosti od ruchu velkoměsta. V případě zájmu o další informace či prohlídku domu nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
6 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Rymaně, Mníšek pod Brdy
ID
859849
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1318 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jiří Šála

Jiří Šála

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mníšku pod Brdy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu