Prodej pozemku pro bydlení, Moravské Budějovice, 1402 m2 (ID: 3394391)

Moravské Budějovice

1 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 530 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Moravských Budějovicích

Informace k pozemku

Vítejte u prodeje nově vzniklé parcely č. 136/24 v katastrálním území Jackov u Moravských Budějovic.

Jedná se o jeden ze tří nových stavebních pozemků pro výstavbu rodinných domů se zastavitelností až 60%. Při plánování parcelace byla zvolena uliční šíře 23.8m, aby se budoucí stavebník nemusel nikterak omezovat ohledně svých plánů na vysněné bydlení.

Dle informací získaných při jednání se stavebním úřadem a úřadem územního plánování zde může stát bungalov s jedním nadzemním podlažím s možností využití podkroví. Budoucí stavba by měla zapadat do charakteru obce alespoň šikmou střechou.

Pozemek lze bez problému oplotit a vzhledem k zastavitelnosti můžete počítat klidně i s dvojgaráží, pergolou, bazénem, nebo zahradním domkem. Orientace parcely je na východ (u silnice) a západ (za budoucí stavbou).

K pozemku vede standardní právní přístup z krajské silnice procházející obcí a zároveň bude ve prospěch tohoto pozemku zřízeno věcné břemeno chůze a jízdy pro přístup ze zadní části parcely.

Vzhledem ke stávající infrastruktuře obce je možné se připojit na elektřinu a plyn. Zajištění vody řeší každý v obci studnou a kanalizace je teprve zanášena do územního plánu - takže je na místě od začátku uvažovat o vlastní domovní ČOV.

Po konzultaci se studnařem, který zná lokalitu, je průměrná hloubka vrtu pro celoroční přísun pitné vody od 40m do 60m hloubky.

Na parcele byla ukončena pachtovní smlouva, takže je připravená pro zahájení stavebního řízení a financování hypotečním úvěrem.

Jackov je malou vesničkou s dobrou dostupností do Mor. Budějovic, kde je i veškerá občanská vybavenost. Jezdí zde autobusy i vlak. Aktuálně zde žije 150 obyvatel.

Prohlídky probíhají po individuální telefonické domluvě. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Moravské Budějovice
ID
00154
Plocha nemovitosti
1402 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Kružík

Ondřej Kružík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Moravských Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu