Prodej rodinného domu, Nový Bydžov, Brigádníků, 140 m2

Brigádníků, Nový Bydžov

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.)

Prémioví partneři v Novém Bydžově

Informace k domu

Hledáte klidné a pohodlné bydlení pro sebe a svou rodinu? Nabízíme vám k prodeji řadový rodinný dům 4+1 s garáží v žádané lokalitě Nového Bydžova. Dům se nachází v ulici Brigádníků, kde je minimální provoz a dostatek zeleně.

Dům má dvě podlaží a celkovou užitnou plochu 130 m2. V přízemí se nachází veškeré technické zázemí, jedna obytná místnost, garáž, prádelna, kotel na tuhá paliva i elektrický kotel. Přízemí by se dalo přestavět na samostatnou obytnou jednotku o dispozici 2+kk s vlastním vchodem. V prvním patře pak najdete tři prostorné obytné místnosti, kuchyni a koupelnu s toaletou. Možnost připojení plynu, přípojka je u domu.

Dům je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vaší představy. Nabízí mnoho možností pro úpravy interiéru i exteriéru. Můžete si zde vytvořit útulné a moderní bydlení podle vašeho gusta.

Dům je situován na rovinatém pozemku o velikosti 236 m2, který je oplocen a zatravněn. Na zahradě se nachází zahradní domek na nářadí a uskladnění vybavení.

Lokalita Nového Bydžova je velmi atraktivní pro život. Město má veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace, lékaři, sportoviště atd.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Brigádníků, Nový Bydžov
ID
MM230801
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
236 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mex Investment s.r.o.

Jičínská 226/17, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Michael Maček

Michael Maček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Bydžově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu