Prodej rodinného domu, Tísek, 200 m2 (ID: 3397829)

Tísek

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tísku

Informace k domu

Exklusivně nabízíme prodej rodinného domu v obci Tísek. Nyní je dům rozdělen na tři bytové jednotky, v přízemí se nachází bytová jednotka 4+1 a 1+1, v prvním podlaží pak byt o dispozici 4+1. Bytová jednotka 1+1 byla využívána jako provozovna. Každé patro disponuje samostatným vytápěním a samostatnými el. hodinami. Celý dům je podsklepený a část sklepa je uzpůsobena k ustájení hospodářských zvířat, k dispozici jsou dva boxy vhodné pro ustájení koně. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva se zásobníkem, nebo plynový kondenzační kotel. Nově byly instalovány venkovní žaluzie. Dům je napojen na obecní vodovod a lze využívat také vodu ze studny na pozemku.
K domu náleží rozlehlá zahrada o velikosti 2576 m2, na které stojí hospodářská budova s garáží a prostorná krytá pergola vybavená automatickou stínicí technikou. Dům lze využít jak k bydlení tak k podnikání.
Obec Tísek má dobré dopravní spojení s Ostravou (dálnice nebo rychlostní komunikace), rozprostírá se v přírodním parku Oderské vrchy v nadmořské výšce 440 metrů nad mořem. Obec je obklopena lesy a okolí má většinou pahorkatinný ráz s výhledem na mohutné pozadí beskydských hor.
V případě zájmu Vás rádi domem provedeme.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tísek
ID
OR879
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
3082 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ODYSEA reality

Korunní 1077/31, Ostrava, Mariánské Hory

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Friedlová Elen - majitel RK

Friedlová Elen - majitel RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tísku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu