Prodej rodinného domu, Červená Voda, 85 m2 (ID: 3398113)

Červená Voda

5 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 404 Kč /za měsíc

(Akční cena platná v předprodeji vč. všech poplatků)

Prémioví partneři v Červené Vodě

Informace k domu

K prodeji nabízíme luxusní horské apartmány v projektu Panorama resort Červená Voda na pomezí Orlických hor a Jeseníků, s krásným výhledem na ski areál Buková Hora a přilehlé lesy. Lokalita bude obsahovat celkem 12 jednotek ve 4 trojdomech s privátním příjezdem.

Každá jednotka má 2 nadzemní podlaží, dispozici 4kk s celkovou užitnou plochou 85 m², pozemek o rozloze 159 – 415 m² a společný prostor v přední části domu. Apartmán nabízí vzdušný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, 3 ložnice, koupelnu, samostatné WC a prostornou technickou místnost/sklad na kolo, lyže, apod. K domu také náleží dvě vyhrazená parkovací místa. Z obývacího pokoje se dostanete na terasu, na kterou si můžete umístit např. vířivku a užívat si tak výhledy do okolní přírody jak v letních, tak zimních měsících.

Jedná se o výjimečnou příležitost koupit v předprodeji za skvělou cenu apartmán se zahradou, ve kterém si můžete nerušeně užívat klid a pohodu v srdci přírody. Apartmán je také možné pořídit jako zajímavou investici - část roku si jej ponechat pro vlastní potřebu a zbývající část roku pronajímat. Při 60% obsazenosti a průměrné ceně 2.800,- Kč/noc (což při plném obsazení 8 osob vychází pouze na 350,- Kč/osoba/noc) se Vám investice do našeho projektu vrátí již za 10 let. Navíc si po zbývající část roku můžete apartmán užívat s rodinou či přáteli.

Obec Mlýnice je velmi atraktivní, avšak stále klidnou lokalitou. Na dosah máte horský resort Buková Hora a turistické centrum Dolní Morava, které Vám nabídne spoustu atrakcí pro všechny věkové kategorie – vyhřívanou 4 sedačkovou lanovku, desítky kilometrů sjezdových tratí a mnoho kilometrů běžkařských tratí, snowparky, dětské ski parky, bobové dráhy, Stezku v oblacích, Sky bridge a mnoho dalšího. Apartmán leží mimo centrum veškerého hluku a je tedy ideálním místem pro odpočinek. K horskému areálu Dolní Morava se například dostanete za pouhých 15 minut.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch-vzduch s vývody do všech místností (2-3x efektivnější než přímotopné vytápění). Pohodovou atmosféru v zimě Vám zajistí krbová kamna, která jsou zahrnuta v ceně domu. Díky této kombinaci spadají domy do energetické třídy B, čímž je zajištěn nízkoenergetický provoz po celý rok.

Plánované zahájení výstavby jaro 2024. Kolaudace a možné nastěhování v první polovině roku 2025.

Více informací na www.panoramacervenavoda.cz

Parametry domu

Cena
5 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Akční cena platná v předprodeji vč. všech poplatků
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Červená Voda
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
398 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HP DOMY s.r.o.

Tovární 1118/43, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Ing. Petr Gazda

Ing. Petr Gazda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Červené Vodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu