Prodej bytu 2+kk, Sezimovo Ústí, náměstí Tomáše Bati, 52 m2 (ID: 3398151)

náměstí Tomáše Bati, Sezimovo Ústí

3 987 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 001 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sezimově Ústí

Informace k bytu

Máme zkolaudováno! Podívejte se na naši nabídku volných bytů a rezervujte si termín prohlídku.

VŠEM zájemcům o byt, kteří budou koupi financovat pomocí HYPOTÉKY, zaplatíme 3 % z úroku po dobu 3 let!

Byt o celkové podlahové ploše 52,36m² je jedním ze 45 nových bytů v moderním, čtyřpodlažním Bytovém domě Astra. Byt je klimatizovaný a dispozičně je navržen s důrazem na funkčnost a estetičnost prostor. K bytu náleží vlastní lodžie a sklepní kóje. Do nadstandardního vybavení bytu patří i kvalitní zařízení koupelny, podlahy a dveře. Byt má vlastní měřič spotřeby vody a energií.


Budova spojuje moderní bytovou architekturu s kvalitním stavebním provedením a nadstandardní výbavou včetně výtahu a klimatizace.


Budova je situována na krásném a klidném náměstí Tomáše Bati v jihočeském městě Sezimově Ústí se skvělou občanskou vybaveností. Nachází se na spojnici mezi Prahou (vzdálenou 90 km) a Českými Budějovicemi (vzdálenými 55 km). Se Sezimovým Ústím sousedí bezprostředně město Tábor (vzdálené 5,6 km), které je druhým největším městem Jihočeského kraje.


V bezprostřední blízkosti Bytového domu Astra jsou mateřské i základní školy, obchody, pošta, lékárna, sportoviště, krásná příroda i kulturní zařízení.


Bytový dům Astra nabízí spolu s tímto i další byty s dispozicemi 2+KK a 3+KK. Pro více informací nás kontaktujte nebo navštivte: bytyastra.cz

Parametry bytu

Cena
3 987 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
náměstí Tomáše Bati, Sezimovo Ústí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pod Zakletým a.s.

Bělehradská 679/94, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

David Rejlek

David Rejlek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Sezimově Ústí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu