Prodej rodinného domu, Praha - Písnice, Miřetická, 180 m2 (ID: 3398525)

Miřetická, Praha - Písnice, Praha 4

17 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Rodinný dům 180 m2, pozemek 199 m2, Praha 4 Písnice, ul. Miřetická, o dispozici 5 + KK.

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji prosvětlený objekt rodinného domu v Praze 4 Písnici. Řadový dům se nachází na pozemku o rozloze 199 m2, a to v klidné ulici projektu Rezidence Vrtilka. Dům má dvě nadzemní podlaží a podkroví (celkem tedy 3 NP), kdy jednotlivá podlaží jsou propojena odděleným schodištěm. Většina obytných ploch je orientována čistě na jih, což zajišťuje celoroční prosvětlenou a pozitivní atmosféru v domě. K tomuto přistupuje velice prakticky volená dispozice domu. Dům byl zkolaudován v roce 2017 – jediným důvodem prodeje je stěhování majitelů do zahraničí.

Užitná plocha domu včetně garáže pro jedno vozidlo a venkovní terasy je 180 m2 (z toho 153 m2 obytné plochy domu včetně 18 m2 garáže). Dále je k domu druhé parkovací stání na předzahrádce (43 m2). Za domem je samostatná zahrada s krytou terasou a posezením o celkové výměře 78 m2.

Dispozice domu: v přízemí se nachází prosvětlený prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (vše na jih). Současně je v přízemí domu garáž, WC a technické zázemí s kotlem (orientace sever).

V druhém nadzemním podlaží se nachází celkem 3 samostatné neprůchozí pokoje, dva s orientací na jih. Třetí prostorný pokoj/ložnice s orientací na sever disponuje samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, WC, výlezem na terasu a luxusními vestavěnými skříněmi. Pro zbylé dva pokoje je k dispozici další prostorná koupelna s vanou a WC. V třetím podlaží je další prostorný pokoj/např. ateliér, pracovna či pokoj pro hosty.

Majitelé domu vkusně založili zahradu, která nyní vyžaduje již pouze údržbu.
Stavební zpracování domu je provedeno kvalitně a nadčasově. Schodiště je z masivního dřeva, keramické obložení v koupelnách bylo voleno nadstandardně. Dům je vytápěn plynovým kotlem napojeným na zásobník vody. Bezpečnost domu je zajištěna pomocí zabezpečovacího zařízení. V domě je rozveden datový kabel. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě. V domě je instalovaný alarm s detektorem pohybu. V garáži je nabíjecí stanice pro elektromobily.

Lokalita disponuje dobrou občanskou vybaveností, přímo v Písnici najdete mateřskou i základní školu, restauraci, potraviny, cukrárnu, sportovní zázemí jako tenisové kurty, tělocvičnu (Sokol) či dětské hřiště. Lokalita je výborným výchozím bodem pro turistiku a cyklistiku (značené turistické a cyklistické trasy – Letiště Točná, Modřanská rokle, Cholupice, Dolní Břežany), v bezprostřední blízkosti je Přírodní památka "Cholupická bažantnice". Centrum města je v blízkosti jak autem, tak linkami MHD. V dohledné době bude přímo v Písnici dokončena nová stanice metra trasy D. Za několik minut jízdy autem se pak dostanete k obchodním centrům Chodov či Průhonice - Čestlice s akvaparkem. Přípojka na dálnici D1 či Pražského okruhu je několik málo kilometrů od domu.

Celý dům svým pojetím a zpracováním působí velice optimisticky a pozitivně.

Parametry domu

Cena
17 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Miřetická, Praha - Písnice, Praha 4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
199 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SLAVIA reality

Revoluční 762/13, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Eva Špačková

Mgr. Eva Špačková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu