Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Italská, 60 m2 (ID: 3399944)

Italská, Praha 2 - Vinohrady

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(info v RK)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji nově dokončený byt ve 4. podlaží moderní Rezidence Churchill na Vinohradech. Tento projekt s jedinečným designem byl vybudován v roce 2020, poskytne kromě moderního zázemí s recepcí i panoramatické výhledy na Žižkovskou věž a Pražský hrad.

Byt disponuje hlavní obytnou místností propojenou s kuchyňským koutem a přímým vstupem na prostornou terasu (10 m2) s otevřeným výhledem. Velkoformátová okna obývací pokoj velkoryse prosvětlují, okno se nachází zároveň i v prostoru s kuchyňskou linkou či v koupelně. Ložnice má úložné prostory ve formě vestavěných skříní na míru. Další úložné prostory se nachází i ve vstupní hale bytu, kde naleznete i koupelnu s vanou a toaletou.

Všechny obytné místnosti jsou vybaveny klimatizací, rekuperací vzduchu, podlahovým vytápěním, velkoformátovými hliníkovými okny s izolačním trojsklem, předokenními elektricky ovládanými roletami, dále masivními podlahami nebo velkoformátovými obklady.

K bytu náleží prostorné parkovací stání v podzemních garážích rezidence a sklep o výměře 3,2 m2. Obyvatelé rezidence mohou také využívat služeb recepce.

Lokalita - Praha 2 - Vinohrady

Rezidence Churchill je moderní rezidence na pomezí Vinohrad a Žižkova, a je ideálním místem pro aktivní život v centru města. Díky podchodu pod hlavním nádražím dojdete pohodlně do centra města, pro odpočinek zase můžete využít nedaleké Riegrovy sady a o víkendu vyrazit na oblíbené farmářské trhy na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Pár minut chůze od rezidence se nacházejí zastávky tramvají i metra a díky nájezdu na Wilsonovu ulici se autem dostanete pohodlně kdekoliv po Praze.

Parametry bytu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Italská, Praha 2 - Vinohrady
ID
0756
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Třeček Marek

Třeček Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu