Prodej bytu 2+kk, Praha - Karlín, Rohanské nábřeží, 132 m2

Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín

25 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 121 525 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic nabízí k prodeji moderní byt v 6. patře oblíbené rezidence River Diamond v Karlíně s 24/7 recepcí a privátní japonskou zahradou. Byt s nádherným výhledem na řeku Vltavu prošel rekonstrukcí v roce 2020 a díky tomu je nyní zařízen ve vysokém standardu.
Vstupní hala bytu je vybavena designovou skříní od italské značky Poliform na míru, která poskytuje velké množství úložných prostor. Je zde i technická místnost a denní toaleta. Hala vede do hlavní místnosti, která je pojata jako jeden velký otevřený prostor s výměrou 69 m2. Najdete zde kuchyň značky Sykora vybavenou spotřebiči Miele a jídelní a obývací prostor. Celá místnost je prosvětlená díky velkému množství velkoformátových oken, ze kterých se otevírá výhled na Vltavu a panorama Holešovic. Z této místnosti je také přístup na balkon o výměře 7 m2.
Z obývacího pokoje vejdete do ložnice s prostornou walk-in šatnou, také od italské značky Poliform, a ensuite koupelnou, kde byly použity luxusní velkoformátové kamenné obklady. Z ložnice je přístup na terasu o výměře 11 m2.
Byt je dále vybaven dubovou podlahou, která sjednocuje celý prostor, dvouvrstvými okny, podlahovým vytápěním a klimatizací.

K bytu náleží 2 parkovací místa v garážích rezidence.

Uvedená výměra 132 m2 sestává z užitné plochy bytu včetně terasy a balkonu.

Lokalita - Praha 8, Karlín

Karlín je považován za jednu z nejpopulárnějších pražských čtvrtí díky tomu, že nabízí skvělé podmínky pro aktivní život ve městě. V sousedství naleznete velké množství stylových obchodů, kaváren, restaurací stejně jako dětských hřišť a škol. Pro sport je zde oblíbená stezka podél Vltavy, tenisový klub na ostrově Štvanice nebo nedaleký golfový driving range Prague City Golf. Tato životem tepoucí čtvrť se nachází v přímém sousedství centra města a nabízí tak skvělou dopravní dostupnost, ať už autem, metrem, tramvají či pěšky.

Parametry bytu

Cena
25 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín
ID
0814
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jan Kolář

Jan Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu