Prodej pozemku pro bydlení, Smečno, Hrdlívská, 1248 m2 (ID: 3400391)

Hrdlívská, Smečno

6 151 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 314 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Smečně

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozemek pro Váš budoucí rodinný dům se zahradou jen patnáct minut od Prahy? Krásná krajina, menší, avšak plně občansky vybavené městečko a dva nájezdy na dálnici ve vzdálenosti do tří kilometrů od obce?

To vše Vám právě teď můžeme nabídnout. Exkluzivně Vám představujeme čerstvě dokončené a kompletně zasíťované stavební pozemky ve Smečně s novou osvětlenou komunikací.

Kromě pozemku v tomto inzerátu, který má výměru 1248 m², máme na výběr dalších 22 stavebních pozemků o plochách od 811 m² do 2.035 m². Parcely jsou v krásné lokalitě nedaleko místního rybníka, jehož okolí město začalo revitalizovat a bude zde vytvořen nový přírodní park s herními a sportovními prvky.

Smečno je pěkné menší město s bohatou historií, kde žije 2000 obyvatel. Nachází se v hezké přírodě mezi Kladnem a Slaným. V okolí jsou pole a lesy, které navazují na lesní masiv táhnoucí se ke Křivoklátu. Dominantou města je krásný zámek a kostel. Lokalita láká k vycházkám a jsou zde i cyklistické trasy. Smečno představuje příjemné a aktivní místo k životu. Koná se zde spousta kulturních akcí a město nabízí mnoho dětských i workoutových hřišť včetně nové sportovní haly.

TOP 3 důvody proč zvolit právě stavební pozemek ve Smečně:

Kompletně hotové inženýrské sítě
- Všechny stavební pozemky jsou připojeny k energetické síti (230V i 400V). K dispozici jsou plynové přípojky, nová vodárna s vrty v kapacitě s výraznou rezervou a připojení na obecní kanalizační síť.

Skvělá dopravní dostupnost
- Smečno leží na strategickém místě mezi dálnicemi D6 a D7. Cesta na okraj Prahy trvá přibližně 15-20 minut. Obcí projíždí mnoho autobusových linek do okolních obcí i měst, jako jsou třeba Slaný, Kladno a Nové Strašecí.

Občanská vybavenost a příroda
- Smečno je velmi dobře vybavenou obcí. Najdete zde ZŠ, MŠ, pediatra, praktického lékaře, gynekologa, obchod, lékárnu, restauraci, poštu, veterinární ordinace, kostel, zámek s parkem, cyklostezku, dětská i sportovní hřiště a v nejbližším okolí lesy a rybníky.

Parametry pro budoucí stavbu
- Hlavní využití pozemku je pro bydlení v samostatně stojících rodinných domech.
- Minimální procento zeleně na pozemku je 60 %.
- Maximální procento zastavěné plochy nadzemní stavbou a zpevněnou plochou je 40 %.
- Maximální procento zastavěné plochy nadzemní stavbou je 30 %.
- Výškové omezení je stanoveno na maximálně jedno nadzemní podlaží a podkroví s maximální výškou hřebene střechy 8 metrů nad upraveným terénem.

Buďte mezi prvními zájemci a vyberte si nejlepší pozemek právě pro sebe. V případě zájmu volejte makléře. Samozřejmostí je možnost financování hypotékou, s jejímž vyřízením Vám rádi pomůžeme. A už brzy můžete začít stavět.

Parametry pozemku

Cena
6 151 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hrdlívská, Smečno
ID
0201-NP02644
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1248 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Kemrová

Jana Kemrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Smečně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu