Prodej rodinného domu, Kynšperk nad Ohří, 93 m2 (ID: 3401214)

Kynšperk nad Ohří

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kynšperku nad Ohří

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům v obci Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov. Jedná se o patrový dům s 2 podlažími . Zastavěná plocha je 60,5 m2 a užitná plocha 93,7 m2 V přízemí je plánovaná vstupní hala, velký obývací pokoj s kuchyní, koupelna, WC a schodiště. V 2.nadzemním podlaží je projektována velká hala a terasa. Nemovitost nabízí skvělé možnosti pro vlastní úpravy a přizpůsobení dle vašich potřeb a představ. Bližší informace ohledně technických záležitostí stavby sdělíme při prohlídce nemovitosti.

Současně s domem se prodávají pozemky o celkové rozloze 1029 m² z čehož je 561 m2 vedené jako zahrada a 468 m2 je vedené jako zastavěná plocha a nádvoří s možností stavby dalšího rodinného domu.

Tato nemovitost je ideální pro lidi hledající klidné a pohodlné bydlení. Zahrada je ideální pro relaxaci, trávení volného času a případné pěstování ovoce a zeleniny.
V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou školy, obchody a restaurace. Okolí je klidné a příjemné.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu!

Parametry domu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Kynšperk nad Ohří
ID
0032-NP08279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1029 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jaroslav Noska

Jaroslav Noska

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kynšperku nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu